Vind – Anodyne trøjer

Er du plaget af nakke- og rygsmerter, så kan en holdningskorrigerende trøje fra Anodyne være med til at hjælpe. Vi udlodder 2 stk. valgfri Posture Shirts (mænd, kvinder, m/lynlås, u/lynlås) i valgfri farve.

Anodyne er Europas førende producent og distributør af ­medicinsk godkendt holdningskorrigerende tøj, som kan ­medvirke til lindring af smerter og spændinger.
Produkterne hjælper brugeren med at opretholde en rank kropsholdning i hverdagen og bruges forebyggende såvel som under rehabilitering, som et supplement til træning og terapi.
Anodyne har eksisteret siden 2014 og sælger i dag produkter i mere end 17 lande. Produkterne forhandles primært gennem webshoppen, men også via eksempelvis apoteker, fysioterapeutiske klinikker og privathospitaler.

Mere info: www.anodyne.dk

 

Samlet værdi kr. 1.339,-.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.