Den nyttige, den søde og den sjove særlige gave

Af: Lise Grosmann /BeautyBlog.dk

De fleste gør det, giver julegaver, og de fleste af os kender også tvivlen, der bliver til desperation jo tættere, vi kommer på juledagene. Hvad skal vi finde på? Hvad er det helt rigtige og gerne lidt overraskende til dem, vi holder af og gerne vil glæde med noget særligt? Vi prøver at komme til hjælp med nogle tips og ideer i alle prisklasser.

Til hende og ham, unge og ældre

Det kan siges helt kort, dette lille massageredskab er genialt. Til hende og ham, der vil holde huden i ansigtet glat og stram længst muligt og til alle, der døjer med smertepunkter i ansigt eller på krop.

For selv om den er til ansigtet, kan den udmærket bruges på en øm nakke, et løbeben med forstrakt sene, trætte skrivearme osv. Den kræver ikke creme eller olie under.

Twin-Ball giver bindevævsmassage, den stimulerer blodcirkulationen og dens kugler køler dejligt. I øvrigt er The Body Shop et godt sted at handle julegaver, hvis man gerne vil glæde flere end gavemodtageren. De har høje etiske regelsæt og mange community trade-samarbejder rundt om i verdenen. 

The Body ShopTM Twin-Ball Revitalising Facial Massager, 145 kr.

En gave til unge piger i alle aldre

Benefit er en serie, der kan få ikke mindst enhver makeupglad teenagepige til at få ’must have’-blikket. Og til jul er det svært overhovedet ikke at blive begejstret for de utrolige gaveæsker. Disse bryllupskage-udgaver fås i flere prisklasser fra 165 kr.

Benefit Gimme Some Sugar med mascara, bronzer, primer og highlighter, 415 kr. hos Sephora og sephora.dk

En gave til den gode søvn

Det hævdes, at Hollywoodstjerner og atleter sværger til denne pude. Den første gruppe måske, fordi den forebygger soverynker, og atleterne – og andre med ømme nakker – fordi den giver ergonomisk støtte til nakke og skuldre.

Den fås i to størrelser, og skal det være særlig eksklusivt, kan man købe silkebetræk.

Save My Face La Petite, kr. 620 kr., Le Grand, 960 kr. og et sæt kan erhverves for 1.580 kr. i bomuld.

Til te-elskeren

Og ikke mindst teelskeren, der sætter pris på viden om urter og deres mange gode effekter i kroppen, for det har Pukka som få. Økologi er også en mærkesag og respektfuldt samarbejde med leverandører.

Og kender man en, man vil overbevise om, at der er tale om teherligheder, så er denne kalender perfekt med sine 24 forskellige teer.

Pukka te-julekalender med 24 tebreve, 99 kr.

Til ham, der groomer

Engang ville dette shaving-sæt med kost og skraber have været til bedstefar, men i disse grooming-tider står smukt udstyr til klassisk barbering på ønskesedlen hos ung som ældre. Der er også masser af pleje til både skæg (små kamme og børster) og den barberede hud i den smukke Barberians-serie.

Barberians Shaving Set, 999 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 60 21 47 60.

Gave til den helt særlige eller til flere

Forhandlere af denne drømmegave fra Jurlique fortæller, at mange splitter den op, så de på den måde får flere julegaver/værtindegaver/kalendergaver ud af den og samtidig sparer 1.000 kr. i forhold til værdi.

Jurlique er et australsk mærke med naturlige ingredienser og mange af planterne dyrkes biodynamisk på egne marker. Alt med omtanke for hud, planter og miljø.

I æsken er nogle af de mest solgte og elskede produkter som Rose-seriens mist, håndcreme, maske og body oil samt serum, øjen-og dagcreme i Herbal Recovery signature-serien.

Produkter, der sender huden tilbage til en glattere fortid og sindet på en dejlig duftrejse med naturlige ingredienser.

Jurlique Ultimate Collection, 2.870 kr./værdi 3.870 kr. Forhandles på jurlique.dk og få forhandlere som Naturskøn.