13. april 2017

Idas grønne suppe

Denne suppe har min veninde Ida efterhånden lavet flere gange end mig, og derfor synes jeg, det er på sin plads at opkalde den efter hende.   Opskriften udgav jeg oprindeligt på min blog, da jeg begyndte at spise plantebaseret, og den blev hurtigt ...
22. juni 2017

N’ice Cream – sunde is hele sommeren

Forbered dig på at blive is-sulten – og fryd dig over, at hver eneste bid nærer din krop. Snart har du fået en ...
Forbered dig på at blive is-sulten – og fryd dig over, at hver eneste bid nærer din krop. Snart har du fået en ny favorit is, der hedder N’ice Cream – og de er så sunde, at du kan spise dem til morgenmad – ...
15. juni 2017

Eventyrlig Islagkage

En drøm af en lyserød og blå islagkage! Denne islagkage serveres til elvernes og feernes sommerfester.
En drøm af en lyserød og blå islagkage! Denne islagkage serveres til elvernes og feernes sommerfester.
08. juni 2017

Strawberry Cheesecake Pops

En perfekt blanding af kage og is til de dage, hvor du ikke kan bestemme dig for, hvad du har mest lyst til.
En perfekt blanding af kage og is til de dage, hvor du ikke kan bestemme dig for, hvad du har mest lyst til.
01. juni 2017

Choko Classic

En lille og lækker cremet chokoladeis fyldt med næring og pakket ind i knasende sprød chokolade-ballade.
En lille og lækker cremet chokoladeis fyldt med næring og pakket ind i knasende sprød chokolade-ballade.
18. maj 2017

Salad Nicoise med rød peber og friterede løgringe

En Salad Nicoise, der sagtens kan omdannes til lækker gæstemad.
En Salad Nicoise, der sagtens kan omdannes til lækker gæstemad.
11. maj 2017

Salad Nicoise med grillet tun

Lækker og mættende salat med grillet tun, som hurtigt kan anrettes i hverdagen.
Lækker og mættende salat med grillet tun, som hurtigt kan anrettes i hverdagen.
04. maj 2017

Ramsløgshappere med comté

Med lidt fingerfærdighed kan  disse ingredienser let omdannes til ramsløgshappere – og serveres for gæster.
Med lidt fingerfærdighed kan  disse ingredienser let omdannes til ramsløgshappere – og serveres for gæster.
Annonce
27. april 2017

Bruschetta med asparges og ramsløg

Den hverdagsagtige måde at bruge asparges og ramsløg på brød:
Den hverdagsagtige måde at bruge asparges og ramsløg på brød:
13. april 2017

Idas grønne suppe

Denne suppe har min veninde Ida efterhånden lavet flere gange end mig, og derfor synes jeg, det er på sin plads at opkalde ...
Denne suppe har min veninde Ida efterhånden lavet flere gange end mig, og derfor synes jeg, det er på sin plads at opkalde den efter hende.   Opskriften udgav ...
06. april 2017

Friske vietnamesiske forårsruller med marinerede svampe

Disse forårsruller er super simple at lave, og så er de perfekte til at få ryddet lidt op i køleskabet – fyldet kan nemlig ...
Disse forårsruller er super simple at lave, og så er de perfekte til at få ryddet lidt op i køleskabet – fyldet kan nemlig varieres i det uendelige! Udgaven med ...
30. marts 2017

Spicy quinoa-paella

Paella er en klassisk spansk risret, som ofte laves med skaldyr, fisk eller kød og ikke mindst safran. I min udgave har jeg dog ...
Paella er en klassisk spansk risret, som ofte laves med skaldyr, fisk eller kød og ikke mindst safran. I min udgave har jeg dog vendt det hele lidt på hovedet ...
16. marts 2017

Blomkålssuppe med persilleolie og ristede mandler

  1 person Du skal bruge: Blomkål (ca. 200 g) 1 hønsebouillonterning 1 håndfuld persille 1 dl rapsolie 30 g mandler 1 dl ...
  1 person Du skal bruge: Blomkål (ca. 200 g) 1 hønsebouillonterning 1 håndfuld persille 1 dl rapsolie 30 g mandler 1 dl fløde Saft og revet skal af en usprøjtet citron Salt og friskkværnet peber Du skal også bruge en blender   Sådan gør ...
09. marts 2017

Rødbedesuppe med gedeostecreme

  2 personer   Det skal du bruge: 250 g rødbeder 1 hønsebouillonterning 4 dl vand 2 spsk. yoghurt 60 g blød gedeost ...
  2 personer   Det skal du bruge: 250 g rødbeder 1 hønsebouillonterning 4 dl vand 2 spsk. yoghurt 60 g blød gedeost saft og revet skal af 1 ...
02. marts 2017

Krydret karrygryde med kikærter og blomkål

  2 personer   Du skal bruge: 4 spsk. smagsneutral olie 2 løg 2 fed hvidløg 3 gulerødder Blomkål 1 spsk. paprika 1 ...
  2 personer   Du skal bruge: 4 spsk. smagsneutral olie 2 løg 2 fed hvidløg 3 gulerødder Blomkål 1 spsk. paprika 1 spsk. karry 1 spsk. tomatpuré 1 ...
23. februar 2017

Rødbederisotto med gedeost og timian

  1 person   Det skal du bruge: 1 lille rødbede ca. 8 dl hønsebouillon et løg 1 fed hvidløg 1 spsk. smør 120 g risottoris (arborio eller canolli) revet skal og saft af 1 usprøjtet citron 50 g blød gedeost 1 kvist timian ...
  1 person   Det skal du bruge: 1 lille rødbede ca. 8 dl hønsebouillon et løg 1 fed hvidløg 1 spsk. smør 120 g risottoris (arborio eller canolli) ...
02. februar 2017

Stegte ris med kimchi og spejlæg

Kimchi er en koreansk specialitet, som hovedsageligt består af fermenteret kål og chili. Smagen er særpræget, og har du ikke spist den før, ...
Kimchi er en koreansk specialitet, som hovedsageligt består af fermenteret kål og chili. Smagen er særpræget, og har du ikke spist den før, skal du måske lige vænne dig ...
26. januar 2017

Panangkarry med blomkål, kikærter og gulerødder

Panangkarry finder du i asiatiske supermarkeder, men hvis du har mod på det, kan du lave din egen fra bunden. Alternativt kan du erstatte ...
Panangkarry finder du i asiatiske supermarkeder, men hvis du har mod på det, kan du lave din egen fra bunden. Alternativt kan du erstatte den med rød karrypasta. Bemærk, at ...
Se flere nyheder