13. april 2017

Idas grønne suppe

Denne suppe har min veninde Ida efterhånden lavet flere gange end mig, og derfor synes jeg, det er på sin plads at opkalde den efter hende.   Opskriften udgav jeg oprindeligt på min blog, da jeg begyndte at spise plantebaseret, og den blev hurtigt ...
14. december 2017

Julesmåkage-darling nr. 1

Den søde juletid betyder også, at vi elsker at sætte tænderne i sprøde, smørbagte julesmåkager. Og dem, vi er allermest forelsket i, er ...
Den søde juletid betyder også, at vi elsker at sætte tænderne i sprøde, smørbagte julesmåkager. Og dem, vi er allermest forelsket i, er vaniljekranse. En undersøgelse, foretaget af Arla, viser, at vi også elsker at bage småkagerne selv, når kalenderen siger december og jul. ...
07. december 2017

Andebryster i salat med fennikel og appelsin

Andebryster på tre forskellige måder – alt efter om du er type A, B, eller C. Det finder du ud af i bogen ...
Andebryster på tre forskellige måder – alt efter om du er type A, B, eller C. Det finder du ud af i bogen ‘Spis dig slank efter dit blodsukker’ af Arne Astrup & Christian Bitz med opskrifter, som guider dig til et sikkert vægttab.
16. november 2017

Grønkålssuppe med gulerødder og kikærter

Suppe er let hverdagsmad, og med en grønkålssuppe får du samtidigt masser af sunde næringsstoffer!
Suppe er let hverdagsmad, og med en grønkålssuppe får du samtidigt masser af sunde næringsstoffer!
09. november 2017

Samosaer med pastinak og savojkål

Samosaer er geniale i madpakken, og fyldet kan varieres i det uendelige. Du kan krydre dem, som du ønsker – bare sørg for, at ...
Samosaer er geniale i madpakken, og fyldet kan varieres i det uendelige. Du kan krydre dem, som du ønsker – bare sørg for, at der er smæk på smagen. Så ...
03. november 2017

Bagte æg med asparges, urter og parmesan

Bagte æg kan såmænd spises døgnet rundt, men det er da en lækker måde at starte dagen.
Bagte æg kan såmænd spises døgnet rundt, men det er da en lækker måde at starte dagen.
05. oktober 2017

Sprød luksus-granola

Signe Leth: Denne sprøde granola med ahornsirup og mandelsmør er perfekt til de morgener, hvor du gerne vil forkæle dig selv og dine ...
Signe Leth: Denne sprøde granola med ahornsirup og mandelsmør er perfekt til de morgener, hvor du gerne vil forkæle dig selv og dine kære lidt ekstra. Den er sprød, knasende og fyldt med smag! Jeg elsker personligt at bruge den som topping på smoothieskåle ...
28. september 2017

Sprød og farverig coleslaw

Signe Leth: Coleslaw er én af de salater, jeg bare aldrig bliver træt af – den er nem at lave, kan let varieres, er dejligt sprød og fyldt med smag. Når jeg laver coleslaw, så er det gerne en mere farverig og moderne version ...
Signe Leth: Coleslaw er én af de salater, jeg bare aldrig bliver træt af – den er nem at lave, kan let varieres, er dejligt sprød og fyldt med smag. Når jeg laver coleslaw, så er det gerne en mere farverig og moderne version ...
Annonce
21. september 2017

Halloumi-vaffelsandwich med hummus og grillede grøntsager

Signe Leth: Vafler bringer altid stor glæde herhjemme. Jeg er vild med at lave dem både til dessert og til morgenmad, men for tiden er det dog især de mere krydrede madvafler, som jeg elsker at eksperimentere med.
Signe Leth: Vafler bringer altid stor glæde herhjemme. Jeg er vild med at lave dem både til dessert og til morgenmad, men for tiden er det dog især de mere krydrede madvafler, som jeg elsker at eksperimentere med.
30. august 2017

Gå på skattejagt i sommerens spisekammer

Camilla Plums nye bog, “Sommer,” er en bog om sommerens overflod af spiselige råvarer.
Camilla Plums nye bog, “Sommer,” er en bog om sommerens overflod af spiselige råvarer.
25. august 2017

Solbær-rødbedesalat

Solbær-rødbedesalat er en forunderlig kombination, som jeg, indrømmet, ikke selv har fundet på, det har kokken Frederik Bille Brahe, eller det var i ...
Solbær-rødbedesalat er en forunderlig kombination, som jeg, indrømmet, ikke selv har fundet på, det har kokken Frederik Bille Brahe, eller det var i hvert fald hos ham, at jeg ...
18. august 2017

Kold tomatsuppe i flere sommervarianter

En tomatsuppe, der ikke er en gazpacho, men en kold suppe af hver sin farve tomater. De enkelte farvers særlighed træder meget tydeligere ...
En tomatsuppe, der ikke er en gazpacho, men en kold suppe af hver sin farve tomater. De enkelte farvers særlighed træder meget tydeligere frem i en suppe end i ...
11. august 2017

Sprøde salviefritter

Salviefritter er fantastisk tilbehør til alt kalvekød og stegt eller grillet fisk, og en meget elegant snack til en flaske kold mousserende …
Salviefritter er fantastisk tilbehør til alt kalvekød og stegt eller grillet fisk, og en meget elegant snack til en flaske kold mousserende …
28. juli 2017

Hverdagsmad: Opdag nye favoritter

Hverdagsmad er for mange en pestilens, noget som bare skal overstås. Det hele skal tit gå hurtigt uden, at vi ønsker at gå ...
Hverdagsmad er for mange en pestilens, noget som bare skal overstås. Det hele skal tit gå hurtigt uden, at vi ønsker at gå på kompromis med hverken sundhed og ...
21. juli 2017

Raw Citronkage

Stinna Guldmann Marker og Julie Bruun lærte hinanden at kende på en rawfood-café, og derfor har de lavet rigtig mange raw-kager sammen som ...
Stinna Guldmann Marker og Julie Bruun lærte hinanden at kende på en rawfood-café, og derfor har de lavet rigtig mange raw-kager sammen som denne citronkage.
14. juli 2017

Fyldte peberfrugter

”Fyldte peberfrugter” er et bud på en nem og sund ret, som også er ganske æstetisk at servere. Lav dem med eller uden bacon, og server dem gerne med fuldkornsris og en lækker dip”
”Fyldte peberfrugter” er et bud på en nem og sund ret, som også er ganske æstetisk at servere. Lav dem med eller uden bacon, og server dem gerne med ...
07. juli 2017

Kompotter

Kompotter er geniale til f.eks. din morgenmad. brug dem oven på en portion chiagrød, skyr eller havregrød, da det giver et sødtog syrligt ...
Kompotter er geniale til f.eks. din morgenmad. brug dem oven på en portion chiagrød, skyr eller havregrød, da det giver et sødtog syrligt twist.
22. juni 2017

N’ice Cream – sunde is hele sommeren

Forbered dig på at blive is-sulten – og fryd dig over, at hver eneste bid nærer din krop. Snart har du fået en ...
Forbered dig på at blive is-sulten – og fryd dig over, at hver eneste bid nærer din krop. Snart har du fået en ny favorit is, der hedder N’ice ...
Se flere nyheder