13. april 2017

Idas grønne suppe

Denne suppe har min veninde Ida efterhånden lavet flere gange end mig, og derfor synes jeg, det er på sin plads at opkalde den efter hende.   Opskriften udgav jeg oprindeligt på min blog, da jeg begyndte at spise plantebaseret, og den blev hurtigt ...
18. maj 2017

Salad Nicoise med rød peber og friterede løgringe

En Salad Nicoise, der sagtens kan omdannes til lækker gæstemad.
En Salad Nicoise, der sagtens kan omdannes til lækker gæstemad.
11. maj 2017

Salad Nicoise med grillet tun

Lækker og mættende salat med grillet tun, som hurtigt kan anrettes i hverdagen.
Lækker og mættende salat med grillet tun, som hurtigt kan anrettes i hverdagen.
04. maj 2017

Ramsløgshappere med comté

Med lidt fingerfærdighed kan  disse ingredienser let omdannes til ramsløgshappere – og serveres for gæster.
Med lidt fingerfærdighed kan  disse ingredienser let omdannes til ramsløgshappere – og serveres for gæster.
27. april 2017

Bruschetta med asparges og ramsløg

Den hverdagsagtige måde at bruge asparges og ramsløg på brød:
Den hverdagsagtige måde at bruge asparges og ramsløg på brød:
13. april 2017

Idas grønne suppe

Denne suppe har min veninde Ida efterhånden lavet flere gange end mig, og derfor synes jeg, det er på sin plads at opkalde ...
Denne suppe har min veninde Ida efterhånden lavet flere gange end mig, og derfor synes jeg, det er på sin plads at opkalde den efter hende.   Opskriften udgav ...
06. april 2017

Friske vietnamesiske forårsruller med marinerede svampe

Disse forårsruller er super simple at lave, og så er de perfekte til at få ryddet lidt op i køleskabet – fyldet kan nemlig ...
Disse forårsruller er super simple at lave, og så er de perfekte til at få ryddet lidt op i køleskabet – fyldet kan nemlig varieres i det uendelige! Udgaven med marinerede svampe er min personlige favorit, da svampene tilføjer et kødagtigt og umamifyldt element, men føl dig ...
30. marts 2017

Spicy quinoa-paella

Paella er en klassisk spansk risret, som ofte laves med skaldyr, fisk eller kød og ikke mindst safran. I min udgave har jeg dog vendt det hele lidt på hovedet for at tilpasse den en plantebaseret hverdagskost.
Paella er en klassisk spansk risret, som ofte laves med skaldyr, fisk eller kød og ikke mindst safran. I min udgave har jeg dog vendt det hele lidt på hovedet for at tilpasse den en plantebaseret hverdagskost.
Annonce
16. marts 2017

Blomkålssuppe med persilleolie og ristede mandler

  1 person Du skal bruge: Blomkål (ca. 200 g) 1 hønsebouillonterning 1 håndfuld persille 1 dl rapsolie 30 g mandler 1 dl fløde Saft og revet skal af en usprøjtet citron Salt og friskkværnet peber Du skal også bruge en blender   Sådan gør ...
  1 person Du skal bruge: Blomkål (ca. 200 g) 1 hønsebouillonterning 1 håndfuld persille 1 dl rapsolie 30 g mandler 1 dl fløde Saft og revet skal af en usprøjtet citron Salt og friskkværnet peber Du skal også bruge en blender   Sådan gør du:   Skær blomkålen i mindre stykker, og kom dem i en […]
09. marts 2017

Rødbedesuppe med gedeostecreme

  2 personer   Det skal du bruge: 250 g rødbeder 1 hønsebouillonterning 4 dl vand 2 spsk. yoghurt 60 g blød gedeost ...
  2 personer   Det skal du bruge: 250 g rødbeder 1 hønsebouillonterning 4 dl vand 2 spsk. yoghurt 60 g blød gedeost saft og revet skal af 1 ...
02. marts 2017

Krydret karrygryde med kikærter og blomkål

  2 personer   Du skal bruge: 4 spsk. smagsneutral olie 2 løg 2 fed hvidløg 3 gulerødder Blomkål 1 spsk. paprika 1 ...
  2 personer   Du skal bruge: 4 spsk. smagsneutral olie 2 løg 2 fed hvidløg 3 gulerødder Blomkål 1 spsk. paprika 1 spsk. karry 1 spsk. tomatpuré 1 ...
23. februar 2017

Rødbederisotto med gedeost og timian

  1 person   Det skal du bruge: 1 lille rødbede ca. 8 dl hønsebouillon et løg 1 fed hvidløg 1 spsk. smør ...
  1 person   Det skal du bruge: 1 lille rødbede ca. 8 dl hønsebouillon et løg 1 fed hvidløg 1 spsk. smør 120 g risottoris (arborio eller canolli) ...
02. februar 2017

Stegte ris med kimchi og spejlæg

Kimchi er en koreansk specialitet, som hovedsageligt består af fermenteret kål og chili. Smagen er særpræget, og har du ikke spist den før, ...
Kimchi er en koreansk specialitet, som hovedsageligt består af fermenteret kål og chili. Smagen er særpræget, og har du ikke spist den før, skal du måske lige vænne dig til den. Kimchi kan købes i asiatiske supermarkeder.
26. januar 2017

Panangkarry med blomkål, kikærter og gulerødder

Panangkarry finder du i asiatiske supermarkeder, men hvis du har mod på det, kan du lave din egen fra bunden. Alternativt kan du erstatte ...
Panangkarry finder du i asiatiske supermarkeder, men hvis du har mod på det, kan du lave din egen fra bunden. Alternativt kan du erstatte den med rød karrypasta. Bemærk, at ...
19. januar 2017

Falafler med Baba Ganoush, pitabrød og salat

Baba ganoush er en auberginedip, der passer godt til falafler, salat og pitabrød. Men du kan også bare nyde dine falafler, stoppet i ...
Baba ganoush er en auberginedip, der passer godt til falafler, salat og pitabrød. Men du kan også bare nyde dine falafler, stoppet i pitabrødet med salat og din egen ...
10. januar 2017

Blåbærtærte

Blåbærtærten er let at bage, den er glutenfri, og den smager fantastisk. Blåbær er supersunde, og du kan anvende dem friske eller optøede.
Blåbærtærten er let at bage, den er glutenfri, og den smager fantastisk. Blåbær er supersunde, og du kan anvende dem friske eller optøede.
06. januar 2017

Fisk en papillote

Det er enkelt og let at tilberede fisk i små papirspakker, en metode, der på fransk hedder “en papillote”. Ved at pakke fisk ...
Det er enkelt og let at tilberede fisk i små papirspakker, en metode, der på fransk hedder “en papillote”. Ved at pakke fisk og indhold ind bevares kraft og ...
20. december 2016

Æbleknas

Denne portion æbleknas kan få ethvert brunchbord til at blegne af misundelse. Den smager himmelsk og en smule syndigt, men grundet kerner og ...
Denne portion æbleknas kan få ethvert brunchbord til at blegne af misundelse. Den smager himmelsk og en smule syndigt, men grundet kerner og nødder er den samtidig rig på ...
Se flere nyheder