19. september 2016

Jordskoksuppe med cannellonibønner

I mine øjne fortjener jordskokker langt mere opmærksomhed, end de får. De har en helt særlig delikat og nøddeagtig smag, som virkelig kommer til sin ret i denne suppe. Her bliver rødderne ristet i ovnen, så smagen frembringes på fineste vis, og jordskoksuppen får sidenhen ...
16. marts 2017

Blomkålssuppe med persilleolie og ristede mandler

  1 person Du skal bruge: Blomkål (ca. 200 g) 1 hønsebouillonterning 1 håndfuld persille 1 dl rapsolie 30 g mandler 1 dl ...
  1 person Du skal bruge: Blomkål (ca. 200 g) 1 hønsebouillonterning 1 håndfuld persille 1 dl rapsolie 30 g mandler 1 dl fløde Saft og revet skal af en usprøjtet citron Salt og friskkværnet peber Du skal også bruge en blender   Sådan gør ...
09. marts 2017

Rødbedesuppe med gedeostecreme

  2 personer   Det skal du bruge: 250 g rødbeder 1 hønsebouillonterning 4 dl vand 2 spsk. yoghurt 60 g blød gedeost ...
  2 personer   Det skal du bruge: 250 g rødbeder 1 hønsebouillonterning 4 dl vand 2 spsk. yoghurt 60 g blød gedeost saft og revet skal af 1 usprøjtet citron evt. 1 kvist frisk timian salt og friskkværnet peber Du skal også bruge en ...
02. marts 2017

Krydret karrygryde med kikærter og blomkål

  2 personer   Du skal bruge: 4 spsk. smagsneutral olie 2 løg 2 fed hvidløg 3 gulerødder Blomkål 1 spsk. paprika 1 ...
  2 personer   Du skal bruge: 4 spsk. smagsneutral olie 2 løg 2 fed hvidløg 3 gulerødder Blomkål 1 spsk. paprika 1 spsk. karry 1 spsk. tomatpuré 1 ...
23. februar 2017

Rødbederisotto med gedeost og timian

  1 person   Det skal du bruge: 1 lille rødbede ca. 8 dl hønsebouillon et løg 1 fed hvidløg 1 spsk. smør ...
  1 person   Det skal du bruge: 1 lille rødbede ca. 8 dl hønsebouillon et løg 1 fed hvidløg 1 spsk. smør 120 g risottoris (arborio eller canolli) ...
02. februar 2017

Stegte ris med kimchi og spejlæg

Kimchi er en koreansk specialitet, som hovedsageligt består af fermenteret kål og chili. Smagen er særpræget, og har du ikke spist den før, ...
Kimchi er en koreansk specialitet, som hovedsageligt består af fermenteret kål og chili. Smagen er særpræget, og har du ikke spist den før, skal du måske lige vænne dig ...
26. januar 2017

Panangkarry med blomkål, kikærter og gulerødder

Panangkarry finder du i asiatiske supermarkeder, men hvis du har mod på det, kan du lave din egen fra bunden. Alternativt kan du erstatte ...
Panangkarry finder du i asiatiske supermarkeder, men hvis du har mod på det, kan du lave din egen fra bunden. Alternativt kan du erstatte den med rød karrypasta. Bemærk, at karrypastaer varierer i styrke. Generelt er supermarkedernes karrypasta mildere end dem, du køber i de ...
19. januar 2017

Falafler med Baba Ganoush, pitabrød og salat

Baba ganoush er en auberginedip, der passer godt til falafler, salat og pitabrød. Men du kan også bare nyde dine falafler, stoppet i pitabrødet med salat og din egen yndlingsdressing.
Baba ganoush er en auberginedip, der passer godt til falafler, salat og pitabrød. Men du kan også bare nyde dine falafler, stoppet i pitabrødet med salat og din egen yndlingsdressing.
Annonce
10. januar 2017

Blåbærtærte

Blåbærtærten er let at bage, den er glutenfri, og den smager fantastisk. Blåbær er supersunde, og du kan anvende dem friske eller optøede.
Blåbærtærten er let at bage, den er glutenfri, og den smager fantastisk. Blåbær er supersunde, og du kan anvende dem friske eller optøede.
06. januar 2017

Fisk en papillote

Det er enkelt og let at tilberede fisk i små papirspakker, en metode, der på fransk hedder “en papillote”. Ved at pakke fisk ...
Det er enkelt og let at tilberede fisk i små papirspakker, en metode, der på fransk hedder “en papillote”. Ved at pakke fisk og indhold ind bevares kraft og ...
20. december 2016

Æbleknas

Denne portion æbleknas kan få ethvert brunchbord til at blegne af misundelse. Den smager himmelsk og en smule syndigt, men grundet kerner og ...
Denne portion æbleknas kan få ethvert brunchbord til at blegne af misundelse. Den smager himmelsk og en smule syndigt, men grundet kerner og nødder er den samtidig rig på ...
05. december 2016

Rødbederåkost med rød quinoa og humus

Denne jar er baseret på en smuk rødbederåkost, der er fuld af smag og vitaminer. Man kan spise råkosten alene eller bruge den ...
Denne jar er baseret på en smuk rødbederåkost, der er fuld af smag og vitaminer. Man kan spise råkosten alene eller bruge den som tilbehør til diverse middagsretter – ...
29. november 2016

Tiramisu med portvinsmarinerede kirsebær

Kombinationen af kirsebær og portvin er helt perfekt. Portvinen fremhæver kirsebærsmagen og er med til at afbalancere den ellers søde sammensætning af bær ...
Kombinationen af kirsebær og portvin er helt perfekt. Portvinen fremhæver kirsebærsmagen og er med til at afbalancere den ellers søde sammensætning af bær og mascarponecreme. Kirsebærrene giver også et smukt farvespil til den mørke kakao og den hvide creme, der får denne klassiker til ...
03. oktober 2016

Pæretærte med mandelsmør-creme

Denne tærte lever fuldstændigt op til sit lokkende udseende: Den smager simpelthen himmelsk!
Denne tærte lever fuldstændigt op til sit lokkende udseende: Den smager simpelthen himmelsk!
26. september 2016

Italiensk oksegryde

Denne gryderet er lige til at gå til og kan næsten ikke slå fejl. Oksegryden er perfekt til weekender, hvor du får gæster ...
Denne gryderet er lige til at gå til og kan næsten ikke slå fejl. Oksegryden er perfekt til weekender, hvor du får gæster om aftenen, da du nemt kan ...
19. september 2016

Jordskoksuppe med cannellonibønner

I mine øjne fortjener jordskokker langt mere opmærksomhed, end de får. De har en helt særlig delikat og nøddeagtig smag, som virkelig kommer til sin ret i denne suppe. Her bliver rødderne ristet i ovnen, så smagen frembringes på fineste vis, og jordskoksuppen får sidenhen ...
I mine øjne fortjener jordskokker langt mere opmærksomhed, end de får. De har en helt særlig delikat og nøddeagtig smag, som virkelig kommer til sin ret i denne suppe. Her ...
25. august 2016

Myslibarer

Hjemmelavede myslibarer er den perfekte snack, når man er på farten, eller når man er lækkersulten. De mætter godt og er fyldt med ...
Hjemmelavede myslibarer er den perfekte snack, når man er på farten, eller når man er lækkersulten. De mætter godt og er fyldt med proteiner og mineraler fra nødder og ...
06. august 2016

Kartoffelsalat

Jeg er vild med kartofler i alle afskygninger, og denne kartoffelsalat er ingen undtagelse. Den er hurtig at lave, den er cremet og frisk, ...
Jeg er vild med kartofler i alle afskygninger, og denne kartoffelsalat er ingen undtagelse. Den er hurtig at lave, den er cremet og frisk, og den minder mig om sommer. ...
Se flere nyheder