23. august 2018

Blomkålsvafler med salat og tun

Blomkålsvafler er en let og lækker måde at få flere grøntsager ind i sin kost.
13. juni 2019

Havtorn-æble-marmelade

Nogle gange løber man ind i ting, der klæder hinanden så godt, at man skulle tro, at der var en højere mening med ...
...
06. juni 2019

Bacon med gul eller grøn røræg

Hvis ikke du allerede har en slagter i nærheden, der sælger kød fra glade dyr, så vælg både bacon og æg med omtanke ...
...
30. maj 2019

Rødgrød med flødeskum

Hvem husker ikke bedstemors rødgrød med fløde på en lys sommeraften efter aftensmaden? På et brunchbord er det også en sikker vinder, så ...
...
09. maj 2019

Pizza med squash, svampe og mascarpone

Pizza er en af de letteste retter at lave, når der står kødfri eller vegetarisk dag på madplanen. Prøv f.eks. denne lækre version.
...
02. maj 2019

Sprøde gedeosteruller med blåbær og rosmarinhonning

En let snack, en forret, en dessert eller hovedret – hvis du tilføjer lidt ekstra. Gedeosteruller er en vegetarisk lækker mundfuld.
...
25. april 2019

Avocadocheesecake med hindbær og ristet kokos

I en avocadocheesecake udnyttes den bløde og runde konsistens fra avocadoen til at gøre indholdet lidt sundere – men det er stadig en ...
...
18. april 2019

Frugtsalat med chokolade

Nogle gange skal der bare dessert til! Og alle er vilde med frugtsalat – og så er det oven i købet dessert med ...
...
12. april 2019

Lasagne med ricotta

Hvem elsker ikke en god lasagne? Få opskriften her på den italienske klassiker i en sense-udgave, der er sund og nærende.
...
05. april 2019

Rødbedesmoothie

Smuk og nærende rødbedesmoothie, der er let at tage med sig, så længe du kan holde den kold!
...
08. marts 2019

Koteletter med pikant-blomkålsgratin

Blomkålsgratin med Pikant-flødeost giver virkelig liv til de enkle svinekoteletter her.
...
28. februar 2019

Brændende kærlighed med blomkålsmos

Den klassiske danske livret, brændende kærlighed, der bestemt ikke bliver ringere af at blive lavet med en cremet blomkålsmos. Den hitter bare altid!
...
22. februar 2019

Skinkemuffins med spinat og parmaruller med flødeost

Skinkemuffins smager dejligt både varme og kolde – og derfor kan du fint have dem med, hvis du først spiser din morgenmad på ...
...
31. januar 2019

Valnøddeboller med nøddechokocreme

Fyldt med fordøjelsesfremmende kostfibre og antiinflammatoriske fedtstoffer fra kerner og frø. Lav valnøddeboller med et minimum af gær og lad dem gerne hæve ...
...
25. januar 2019

Spidskålsalat med græskarkerner

Mættende og smagfulde salater er geniale til et stabilt blodsukker – som denne spidskålsalat, der både fremtræder og smager lækkert.
...
17. januar 2019

Citronkylling med hasselmole

Mulighederne for at variere tilberedningen af en kylling er uendelige. Denne citronkylling med nye løg og mellemøstlige krydderier smager lidt af Marokko. Citron ...
...
19. december 2018

Julelagkage med kanelcreme og blommer

Denne julelagkage er både sød og let, så den egner sig perfekt til dessert ovenpå en lidt tungere middag.
...
13. december 2018

Julesøde kokosmakroner

Kokosmakroner er populære i mange familier – og så er de lette at lave. Her i en juleversion.
...
Se flere nyheder