Spis dig til et stabilt blodsukker og find dit sundhedspotentiale

Af: Anette Sams & Majbritt Louring Engell

Foto: Mikkel Adsbøl

Farmaceut og ph.d. Anette Sams har lavet en opfølgning på sin bog, Sandheden om sukker, hvor hun delte ud af sin ekspertviden om alle aspekter af sukker og blodsukker – og gjorde op med en række myter.

F.eks. konkluderede Anette Sams, at din sundhed ikke handler om, hvor meget sukker, du spiser, men om, hvor meget sukker, du har i blodet.

I den nye bog ‘Sandheden om sukker går i køkkenet’, som Anette Sams har skrevet sammen med Majbritt Louring Engell, der er forfatter til en lang række kogebøger, får du opskrifter på dagens tre hovedmåltider, hvor fokus er på rigtig ernæring og rigtig indpakning i fibre, som tarmbakterierne langsomt kan pakke ud.

Det er nemlig vejen til et stabilt blodsukker.

Her får du tre udvalgte opskrifter.

 Kernebrød med pastinak

Rejecocktail

Smørrebrød