Æggesalat

Æggesalaten kan bruges i en lækker sandwich til picnikken.

Til 4 personer

Det skal du bruge: 

100 g mayonnaise 

½-1 tsk karry

¼ tsk groft salt

Friskkværnet peber

½ bakke karse

4 hårdkogte æg

Sådan gør du: 

Rør mayonnaise med karry, salt og peber. Klip karsen. Hak de hårdkogte æg, vend dem i dressingen med karsen. Smag til med salt og peber.

Børnenes Køkken

Opskrifterne kommer denne gang fra en klassiker, der allerede er solgt i næsten 30.000 eksemplarer. Bogen indeholder 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker. Bogen er skrevet af Katrine Klinken, der er uddannet kok og ernærings- og husholdningsøkonom, madskribent og forfatter til en lang række kogebøger. Børnenes Køkken er udkommet på Politikens Forlag og koster 250 kroner i vejledende udsalg.