Æggewrap

Af: Anette Straadt

Foto: Sarah S. Williams

Nem mad til børnefamilier, der gerne vil give immunforsvaret sund kost. For eksempel denne æggewrap, der kan serveres med en masse grøntsager.

2 stk.

Det skal du bruge:

2 æg

1 spsk. yoghurt, ymer eller planteyoghurt

1 spsk. mel, f.eks. havremel, fuldkornsrismel eller fuldkornshvedemel

1⁄2 tsk. salt
1 knsp. peber

Det skal du gøre:

Pisk alle ingredienser let sammen. Hæld lidt olivenolie på en varm pande og steg halvdelen af æggemassen let på begge sider. Steg den anden halvdel af æggemassen på samme måde. Fyld æggewrappen med pålæg, fisk, hum- mus, salat og andre grøntsager efter smag. Fyldte æggewraps er skønne til frokost i en lækker madpakke.

Fra bogen “Slut med snot” af Anette Straadt.