Bål på livs- og madglæde

Af: Helse-redaktionen

Foto: Eva H. Tram

Bålmad er meget andet end snobrød og skumfiduser på en pind. Røgen og bålets høje temperaturer giver nemlig mulighed for unikke, skønne smage, og der er mange forskellige tilberedningsteknikker at vælge imellem.

Bogen, Grøn Bålmad, giver godt 50 bud på vegetariske bålretter – nogle er klassiske opskrifter og andre mere kreative – men de fleste er lige til at gå til.

Bogen er blevet til i et samarbejde mellem kokken Nicolai Tram og hans hustru, fotograf Eva H. Tram, som har taget bogens meget stemningsfyldte billeder.

Ud over at dele deres yndlingsretter på grøn bålmad deler parret også deres tanker omkring det at bruge bålet som omdrejningspunkt for uforglemmelige oplevelser i naturen med familien.

Hash browns og chilimayo

Hash browns og chilimayo

Shakshouka

Shakshouka

Brændende sommersalat

Brændende sommersalat

Om bogen:

Grøn Bålmad – findes også i en ikke-vegetarisk udgave

Forfattere: Nicolai og Eva Tram

Forlag: Muusmann

Sider: 216

Vejl. pris: 249,95 kr.