Fisk er ofte let og hurtig mad – og så er det selvfølgelig sundt!
1 økologisk citron
2 rensede dorader (alle slags fisk kan bruges her)
Masser af krydderurter, fx dild og persille
Salt og peber
Skær citronen i skiver, bland med krydderurter og krydr med salt og peber. Kom blandingen ind i fisken. Bind eventuelt madsnor om fisken, så den holder bedre på saften. Skær et par overfladiske ridser i skindet. Bag fiskene i ildfast fast med bagepapir i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter, alt efter hvor store de er. Hellere lidt for lidt end lidt for meget.
Uperfekt
Den ellers så perfekte Christian Bitz indrømmer i sin nye bog, at han heller ikke er sund hele tiden. I stedet giver han her godt råd til, hvordan man kan blive lidt sundere – uden at skulle have dårlig samvittighed over de ting, der ikke er så sunde. Det handler om at holde en god balance. Udover Christian Bitz kommentarer og betragninger, så indeholder bogen også en række nye opskrifter. Uperfekt er udkommet på Politikens Forlag og koster 300 kroner i vejledende udsalg.