Choko Classic

Af: Caroline Fibæk og Caroline Cia Bruun, Green Goddess

Foto: Cophia Nirrvana Blake Birkedal

En lille og lækker cremet chokoladeis fyldt med næring og pakket ind i knasende sprød chokolade-ballade.

5 ispinde

Det skal du bruge:

UDSTYR:

  • Blender/piskeris Isforme
  • Ispinde

INGREDIENSER

  • 1 dåse kokosmælk
  • 5 spsk. kokospalmesukker
  • 1 dl rå kakao
  • 3 spsk mandelsmør
  • 2 dl groft hakket rå chokolade

Sådan gør du:

Blend eller pisk alle ingredienser med undtagelse af hakket chokolade.
Køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i dine ispindeforme og sæt pinde i. Frys i minimum 5 timer.

Smelt den hakkede raw chokolade over et vandbad. Dyp dine chokoladeis i den smeltede chokolade, så de er helt overtrukkede og chokoladen bliver sprød at bide i.

Fra bogen ‘N’ice Cream’ af Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun, Greengoddess.dk