Emma Martiny: En god coleslaw går man aldrig galt i byen med. Den fyldige salat er elsket af alle og skriger bare sommer – måske fordi, slawen ofte serveres til burger, BBQ eller anden sommerlig comfort food.
Dressing
Drys
Riv gulerødderne groft. Snit spidskålen i helt tynde bånd, og bland det med gulerødderne i en skål. Rør cremefraichedressingen sammen, og tilsæt mayonnaise, æblecidereddike og spidskommen. Vend dressingen sammen med grøntsager, og stil derefter din coleslaw i køleskabet indtil servering. Drys gerne med grofthakkede, salte mandler for et sprødt twist, og pynt med smukke skovsyrer. SERVÉR … til pulled pork – måske i en burger?
En nem dressing, der kan bruges til det meste. Vælg selv, hvor mange % din cremefraiche skal have. Jeg foretrækker 18 % til denne dressing, så den bliver fed og fyldig, men stadig frisk, men 9 % (eller endda 38!) fungerer også fremragende.
Rør ingredienserne sammen, og smag til.
Fra Bogen ‘Grøntsagsglæde’ af Emma Martiny.