Vind: Membrasin-sæt

Nu kan fem heldige Helse-læsere vinde et
Membrasin-sæt bestående af:

1 x Membrasin Vitality Pearls og 1 x Membrasin Vitality Vaginal Cream.

I forbindelse med sygdom kan slimhinderne miste noget af deres fugt. Det samme kan ske med alderen. Men den mest udbredte årsag er formentlig kvinders overgangsalder, hvor omstruktureringen af hormonsystemet ofte påvirker slimhinderne.
Membrasin bidrager med sit høje indhold af vitamin A og E til at vedligeholde normale slimhinder, og indeholder et standardiseret ekstrakt, SBA 24, fra havtorn-bær, som består af en kombination af mono- og flerumættede vegetabilske fedtsyrer: Omega 3, 6,7 og 9.
Membrasin kan anvendes ved tørre slimhinder overalt i kroppen – bl.a. mundtørhed, tær næse, tørre øjne og -tørhed i underlivet.
Ved særlige problemer med under-livets slimhinder kan benyttes Vaginal -Vitality Creme, som er med i denne -præmie.
Det andet produkt, du kan vinde, -Membrasin Vitality Pearls, er et allround kosttilskud mod tør hud og tørre slim-hinder overalt i kroppen.

Gavens værdi kr. 478,-

 

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at du gerne vil modtage nyhedsbrev fra Helse, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik og nyhedsbrevsbetingelser.