En overgangsalder uden hormoner: Bedre søvn og færre hedeture

Du er i overgangsalderen, men siger nej til hormoner? Vi er helt enige i, at det er en god idé som det naturlige førstevalg. Hormoner er ikke for alle eller en nødvendighed for at komme godt, sundt og styrket igennem overgangsalderen. I stedet kan du måske nøjes med et naturligt kosttilskud – morgen og aften.

Håret i nakken er vådt. Du går træt i seng, men vågner hurtigt igen og gerne flere gange hver nat, og dit humør er utilregneligt og svinger op og ned. Er det begyndelsen på enden, eller er det en naturlig fase, som alle kvinder skal igennem helt på linje med puberteten?

Ja, det er det! Alligevel er hedeture, svingende humør, tørre slimhinder, manglende sexlyst og søvnløshed ikke noget, du bare skal finde dig i. Måske skal du gøre noget andet end bare at bide tænderne sammen og holde ud.

De fleste af de gener, du oplever, skyldes et naturligt fald i din krops østrogenniveau, der først påvirker din energi og dit humør, siden din søvn og derefter de let genkendelige hedeture og varme nætter. Dine knogler og slimhinder påvirkes også af det lave østrogenniveau.

Femarelle – hvem, hvad og hvorfor?

  • Du kan have glæde af Femarelle hvis du står midt i en tsunami af bl.a. hedeture, men også når du mærker de første tegn med overgangsalderen.
  • Femarelle er et kosttilskud, der anbefales af eksperten i hele verden. Femarelle er et alternativ til kvinder, der gerne vil støtte kroppen og optimere livskvaliteten uden hormoner.
  • Læs mere om Femarelle, test din overgangsalder og køb produkterne på Femarelle.dk
  • Mød tusindvis af andre kvinder i samme situation som dig i gruppen ”Det er bare en overgang!” på Facebook

Målrettet tilskud, der passer til dig

Overgangsalderens kendetegn fortjener en hjælpende hånd, og for tusindvis af kvinder i hele verden har Femarelle været løsningen. Femarelle er et kosttilskud, som anbefales af førende eksperter som det naturlige alternativ til hormoner og førstevalg til kvinder i overgangsalderen. Femarelle er bevist virksom og det mest solgte kosttilskud til overgangsalderen i Sverige og Norge.

Femarelle indeholder DT56a – en kompleks sammensætning af aminosyrer – tilsat de vigtige vitaminer og mineraler – bl.a. vitamin B2, B7, D-vitamin og calcium, som indgår i kroppens eget forsvar mod overgangsalderens klassiske kendetegn og dem, vi med sikkerhed ved, udfordrer mest. Kroppens østrogenreceptorer stimuleres med Femarelle på samme måde som hormoner, men uden de risici kroppen udsættes for, hvis du tager hormonpiller.

Flere undersøgelser viser, at Femarelle reducerer antallet og intensiteten af hedeture hos kvinder i overgangsalderen. I en undersøgelse svarede 80,7 % af kvinderne, at deres hedeture var blevet bedre eller meget bedre, efter de havde taget Femarelle morgen og aften i fire uger. Andre undersøgelser peger på en bedring i forhold til tørre slimhinder, for eksempel i skeden, og i forhold til knoglesundhed.

Symptomerne er din vejviser

Femarelle er en serie med tre produkter, hvor overgangsalderens kendetegn bestemmer, hvilken variant der passer bedst til dig.

Er du i tvivl, om du er i overgangsalderen, så kan en blodprøve hos din læge give dig svar. De små forandringer som fx svingende humør og manglende sexlyst kan være de første tegn, men de kan også skyldes en del andre ting, så derfor er et besøg hos lægen altid en god idé.

Se mere om Femarelle her