Skal du på ramsløgsjagt, så læs mere om, hvad du skal være opmærksom på www.madforlivet.com
Her får du opskriften på en let og lækker ramløgspesto, der passer til et lille glas pesto. Ramsløg er sunde, lettilgængelige i sæsonen og smager lidt ligesom hvidløg.
100 g ramsløg
1 dl ekstra jomfruolivenolie
2 fed hvidløg (kan udelades)
50 g cashewnødder
Saften fra 1/2 citron
Uraffineret salt
Skyl og snit ramsløgene og kom dem i blenderen sammen med olivenolie, hvidløg, cashewnødder, friskpresset citron og salt. Du kan også tilsætte 5 spsk revet parmesanost, men pestoen smager også godt uden. Kør maskinen til massen er finthakket og jævn og server pestoen sammen med grønsagsfrikadeller og ovnbagte grønsager, sammen med fisk og asparges eller til en let frokostret bestående af eksempelvis en boghvedepandekage med økologisk laks eller ørred og citronmarinerede rødløg. Det smager forrygende. Pestoen kan opbevares i køleskab i op til en uge.
Kilde: madforlivet.com