Drys
Tilbehør
Varm ovnen op til 170 grader. Rul hver fiskefilet sammen til en rulle. Dryp dem med olie, og krydr med salt
og peber. Fordel dem pa en bageplade med bagepapir. Bag dem i den varme ovn i 8 minutter. Fordel skinken på en bageplade med bagepapir, og bag den i 10 minutter ved samme temperatur. Varm en grillpande op. Skyl og del julesalaten i kvarte, pensl dem med olie, og grill stykkerne godt på alle sider. Skyl og nip rucolasalaten. Vend bladene i lidt olie, krydr med salt og peber.
A – Hak mandlerne, og drys dem i salaten. Tag avocadokodet ud af skallen,
B – skar det i skiver, og bland dem i salaten. Anret julesalaten med fisken oven på Knus skinken, og drys den over sammen med estragonblade.
C – Varm/rist evt. brødet, og spis det til.
Fra bogen ‘Spis dig slank efter dit blodsukker’ af Arne Astrup & Christian Bitz