Efter et kræftforløb er der mange, som fortsat er meget syge. Selv om kræften er væk og behandlingen en succes, så kan underernæring betyde, at kræfter og immunforsvar er svækket. Få ny styrke med næringsrig kost.
Melonsalat med fetaost og græskarkerner
Minitærter med spinat og pinjekerner
Laks med ingefær og paprikasmør
Bogen er udarbejdet af Mette Borre og Line Dam Bülow, der begge er kliniske diætister og har erfaring med kræftpatienter. Bogen henvender sig primært til kræftpatienter, men kan bruges af mange andre med nedsat appetit. Vigtigt er det, at være opmærksom på at den kost, som forebygger kræft (mager og rig på grøntsager), ikke er gavnlig, når kroppen skal have ekstra energi til at bekæmpe sygdom og modstå mange kræftbehandlinger. I forbindelse med kræftbehandlingerne kan der være mange individuelle hensyn at tage til den enkelte patient, hvilket bogen også beskriver letforståeligt og på et solidt fagligt niveau. Bogen er udkommet på Muusmann Forlag og koster 300 kroner i vejledende udsalg.