Spiser du ikke gluten, kan det være en udfordring at få “dit daglige brød”. Men en ny kogebog giver inspiration til både det søde og det grove brød uden gluten – det er så lækkert, at man kan få lyst til at spise med, selv om man ikke har problemer med gluten.
Rugbrød med boghvede, frø og kerner |
Sunde kiks med frø kerner og æg |
Gulerodsboller med rismel og mandler |
Cookies med mandel- og kokosmel |
Chokoladekage med honning og mandelmel |
Nul hvede – glutenfri livretterDet kan være noget af en mundfuld at få konstateret cøliaki og dermed skulle sige farvel til rigtig meget af det mad, som man plejer at spise. Men heldigvis er der hjælp at hente i inspirerende kogebøger. Nul hvede – glutenfri livretter af Sandra Pugliese er et eksempel på, at det kan gøres så lækkert og inspirerende, at alle får lyst til at spise med. Bogen er udkommet på Fadl’s Forlag og koster 300 kroner i vejledende udsalg. |