Grillet avocado som Bo Bech laver den

Avocado på en ny måde

Forret eller frokostret til 4 personer

Det skal du bruge:

4 modne avocadoer – halve og uden stenene

1 dl friske eller tørrede, afskallede mandler – bruges tørrede, skal der tilsattes lidt mere vand

1 dl vand

Reven skal og saft af 1 usprøjtet lime

Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Krydr avocadoerne med salt og peber og grill dem på begge sider. Blend imens de afskallede friske mandler med vandet og lidt salt til en glat, ensartet creme. Smag til med limesaft. Fyld hullerne i avocadoerne med cremen og anret dem på et fad eller tallerkener. Riv frisk limeskal ud over og anret for eksempel som på billedet.

Palæo – Stenaldermad og træning

Bogen er en efterfølger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle blåbær i skoven. Men om at droppe de moderne, forarbejdede fødevarer, der ødelægger din krop. I denne bog giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig 87 spritnye opskrifter på både småretter, hovedretter og tilbehør, der stimulerer dine smagssanser og får din krop op i omdrejninger. Opskrifterne giver dig rigtig mad på tallerknen. Mad, der består af kød, fisk, frugt og grøntsager. Du får også råd om, hvordan du skal træne, så du får styrket alle kroppens muskler og undgår overbelastning og skader.

Bogen udkom 3. oktober på Politikens Forlag og koster 300 kroner i vejledende udsalg.