Grillet ørred med bønnesalat

Sundhed og grillmad kan sagtens forenes – her med lækker fisk og grønne bønner.

 

4 personer

Du skal bruge:

6 ørredfileter med skind á ca. 100 g
500 g grønne bønner
1 kg nye kartofler
1 rødløg
bredbladet persille
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 fed hvidløg

Sådan gør du:

Fisk:
Krydr fileterne med salt og peber på kødsiden.
Læg dem på en grillrist eller grillpande, og grill dem 8-10 min. på skindsiden. Undgå for stærk varme.

Kartoffel-bønnesalat:

Kog kartoflerne møre, lad dem køle af og halvér dem. Kog bønnerne, så de stadig er sprøde, og lad dem køle af. Snit rødløget, og hak persillen. Pisk olie, balsamico og hvidløg til en dressing. Vend det hele sammen. Smag til med salt og peber.

TIP:

I stedet for ørred kan du bruge makrel-, multe- eller sildefilet. Ørred kaldes også forel eller regnbueørred.

 

Find flere opskrifter på fisk på www.2gangeomugen.dk