Thomas Rode Andersens opskrift på grøntsagscouscous.
3-4 spsk klaret smør eller kyllingefedt
2 finthakkede hvidløgsfed
100 gram store markchampignoner eller portobellosvampe – renset og skåret i fine, ensartede tern
4 gulerødder – skrællet og skåret i fine, ensartede tern
Kinaradise – skrællet og skåret i fine, ensartede tern
Knoldselleri – skrællet og skåret i fine, ensartede tern
5 bladselleristængler – skræl og skær i fine, ensartede tern
3 rødløg – pil og hak fint
1 bakke babyspinat – skyl omhyggeligt og snit groft
1 spsk fintsnittet mynte
1 spsk fintsnittet bredbladet persille
Salt og friskkværnet peber
Agurk – skrællet og skåret i fine tern uden kerner
2 tomater – blancheret, flået og skåret i fine tern
Kom fedtstof på en pande og rist hvidløg og markchampignoner meget hårdt, så de får god farve. Tilsæt de øvrige grøntsager og sauter i et par minutter, så de bevarer den sprøde konsistens. Vend sammen med spinat, mynte, persille, agurk og tomat.
Palæo – Stenaldermad og træning Bogen er en efterfølger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle blåbær i skoven. Men om at droppe de moderne, forarbejdede fødevarer, der ødelægger din krop. I denne bog giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig 87 spritnye opskrifter på både småretter, hovedretter og tilbehør, der stimulerer dine smagssanser og får din krop op i omdrejninger. Opskrifterne giver dig rigtig mad på tallerknen. Mad, der består af kød, fisk, frugt og grøntsager. Du får også råd om, hvordan du skal træne, så du får styrket alle kroppens muskler og undgår overbelastning og skader. Bogen udkom 3. oktober på Politikens Forlag og koster 300 kroner i vejledende udsalg. |