Smuk og stærk salsa, som passer godt til grillmaden. Hvis der er en rest tilovers, så brug den dagen efter i en sandwich.
Justér selv styrken med mere eller mindre chili.
1 moden avocado
2 grønne peberfrugter
1 bdt koriander
1 grøn chili
Dressing:
1 spsk olivenolie
saft fra 1 lime
salt og peber
Skær avocado og peberfrugter i grove tern. Hak koriander groft. Hak chili fint, og bland det hele sammen. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til – hæld dressingen over salsaen, og vend det hele godt rundt. Lad den gerne trække på køl inden servering.
SALATER fra The Food Club indeholder mere end 80 opskrifter på knasende sprøde og sunde salater, der er nemme at tilberede og lige til at stille på middagsbordet året rundt. Salaterne er opdelt efter råvarernes farve, der samtidig fortæller noget om, hvilke vitaminer, mineraler og andre sunde sager, der gemmer sig i de livgivende frugter og grøntsager. Bogen er skrevet af Ditte Ingemann fra The Food Club, udgivet af Lindhardt og Ringhof og koster 299,95 kroner i vejledende udsalg. |