Efter sine to bestsellere, Kødfri mandag og Flere kødfrie dage er madblogger og kogebogsforfatter Nadia Mathiasen nu klar med en samlet udgave: 100 kødfrie dage.
Her får du alle opskrifterne, der viser dig, hvordan du tilbereder nemme og smagfulde retter uden kød med udgangspunkt i årstidens grøntsager. Du får inspiration til, hvordan du erstatter kød med grøntsager samtidig med, at du lærer, hvordan du får maden til at smage dejligt med krydderier og umami-rige ingredienser. Opskrifterne kan du bruge uge for uge – året rundt. At spise mindre kød er både godt for budgettet, kroppen og klimaet. Her får du tre udvalgte opskrifter. Velbekomme!
Titel: 100 kødfrie dage – uge for uge, året rundt.
Forfatter: Nadia Mathiasen
Udkom 15. januar 2020.
Omfang: 344 sider, rigt illustreret.
Pris: 249,95 kr.
Forlag: Strandberg Publishing.