Inspiration til nem og lækker grøn mad

Af: Helse-redaktionen

Foto: Chris Tonnesen

Efter sine to bestsellere, Kødfri mandag og Flere kødfrie dage er madblogger og kogebogsforfatter Nadia Mathiasen nu klar med en samlet udgave: 100 kødfrie dage.

Her får du alle opskrifterne, der viser dig, hvordan du tilbereder nemme og smagfulde retter uden kød med udgangspunkt i årstidens grøntsager. Du får inspiration til, hvordan du erstatter kød med grøntsager samtidig med, at du lærer, hvordan du får maden til at smage dejligt med krydderier og umami-rige ingredienser. Opskrifterne kan du bruge uge for uge – året rundt. At spise mindre kød er både godt for budgettet, kroppen og klimaet. Her får du tre udvalgte opskrifter. Velbekomme!

Opskrifter

Bagt hvidløgssuppe med kartofler og blomkål

Brændende kærlighed med karamelliserede løg og rodfrugter

Stegte tomater med olivenolie

 


Om bogen:

Titel: 100 kødfrie dage – uge for uge, året rundt.

Forfatter: Nadia Mathiasen

Udkom 15. januar 2020.

Omfang:  344 sider, rigt illustreret.

Pris: 249,95 kr.

Forlag: Strandberg Publishing.