Jason Renwick fra Stick´s Sushi anbefaler sin personlige favorit-sommerdrink, Ingefær Mojito:
Det her er en superfræk cocktail, fordi vi kombinerer det japanske i form af ingefæren sammen med den klassiske mojito. Der er ingen alkohol i, men man får smagen af mojito, som man kender den sammen med piftet af ingefær. Det er en drink, der både passer til at drikke på den varme solskinsdag og til at skærpe appetitten før et måltid.
Ingredienser:
3 cl limejuice
1 cl ingefærjuice eller finthakket frisk ingefær
3 cl sukkersirup
Ca. 8 friske mynteblade
Knust is
20 cl ginger ale
Fremgangsmåde:
Klap myntebladene i hænderne for at få smag og aroma frem. Bland dem sammen med limejuice, ingefærsjuice og sukkersirup i et glas, og rør grundigt rundt sammen med den knuste is. Fyld resten af glasset med ginger ale, og server med det samme.
Anh Lé fra Lé Lé anbefaler sin personlige favorit-sommerdrink, Avocado Dream:
Vietnameserne elsker denne dessert, da de ikke spiser så meget slik og kager, men i stedet får tilfredsstillet behovet i denne fede, men sunde dessert. Der er masser af A-, B-, C- og E-vitaminer i glasset, og den indeholder mange sunde omega-3-fedtsyrer og kalium. Så her får man mange gode ting i en dejlig, fed is. Jeg elsker denne dessert, og man kan også lave en mindre fed udgave med minimælk og honning.
Ingredienser:
1 avocado
1 dl. sødmælk
2 cl kondenseret mælk
Isterninger
Fremgangsmåde:
Blend avocadokød, sødmælk, kondenseret mælk og 4-5 isterninger sammen. Hæld det i et stort glas og top med isterninger. Den spises som en dessert med ske.