Jomfruhummer med fennikel

Af: Christian Bitz og Claus Holm

Foto: Fra bogen 'Grillrevolution'

Jomfruhummer er let, sundt og velsmagende grillmad, som faktisk ikke er så besværligt at kaste sig over.

Til 4 personer – eller 2 personer, hvis man elsker jomfruhummer

Du skal bruge:

2 dl god købe-mayo

1 tsk røget paprika

1 øko citron skal

1 tsk røget salt

16 jomfruhummere

1 alubakke

2 dl blandede krydderurter

2 fennikler, halverede

honning

citronsaft

hvidløg, finthakket

Sådan skal du gøre:

Kom mayo i en skål, og rør sammen med paprika. Riv citronskallen på et juliennejern, vend den i mayoen, og smag til med røget salt.

Læg jomfruhummerne i en alubakke, og steg dem på grillen i alubakken i 3-5 minutter. Kom de friske urter over jomfruhummerne.

Grill fenniklerne på begge sider. Læg dem på et fad, og hæld honning, citronsaft og hvidløg henover.

Fra ‘Grillrevolution’ af Christian Bitz og Claus Holm