4 personer
4 store, sprøde kålblade (f.eks. salatkål eller spidskål)
Fyld med chilikrydret tofu
300 g silketofu
1 mild frisk grøn chili
½ dl sesamolie eller neutralt smagende olie
2 spsk sød sojasovs
¼ blomkål
1 spsk sesamfrø
Tilbehør
1 portion syltede rødløg
Fyld
Skær tofu ud i tern på ca. 1 x 1 cm.
Skyl chilien. Fjern stilken og frøene. Snit chilien i tynde ringe. Vend dem sammen med olie, sojasovs og tofuternene.
Skær stokken væk fra blomkålshovedet.
Snit blomkål ultrafint i en foodprocessor
og vend det sammen med tofublandingen.
Smag til med sojasovs.
Kålwrap
Skyl kålbladene og dup dem tørre med køkkenrulle eller et rent viskestykke.
Kom syltede rødløg og tofublandingen i. Drys med sesamfrø. Pak kålbladene
om fyldet til wraps.
Fra bogen “Street Food derhjemme” af Katrine Klinken