Kålwrap med chilikrydret tofu

Af: Katrine Klinken

Foto: Line Falck

Prøv disse lækre kålwraps, som får den hyggelige stemning af streetfood hjem i dit eget køkken. Desuden kommer alt i denne ret kommer fra planteriget.

4 personer

Det skal du bruge

4 store, sprøde kålblade (f.eks. salatkål eller spidskål)

Fyld med chilikrydret tofu

300 g silketofu

1 mild frisk grøn chili

½ dl sesamolie eller neutralt smagende olie

2 spsk sød sojasovs

¼ blomkål

1 spsk sesamfrø

Tilbehør

1 portion syltede rødløg

Sådan gør du

Fyld

Skær tofu ud i tern på ca. 1 x 1 cm.

Skyl chilien. Fjern stilken og frøene. Snit chilien i tynde ringe. Vend dem sammen med olie, sojasovs og tofuternene.

Skær stokken væk fra blomkålshovedet.

Snit blomkål ultrafint i en foodprocessor

og vend det sammen med tofublandingen.

Smag til med sojasovs.

Kålwrap

Skyl kålbladene og dup dem tørre med køkkenrulle eller et rent viskestykke.

Kom syltede rødløg og tofublandingen i. Drys med sesamfrø. Pak kålbladene

om fyldet til wraps.

Fra bogen “Street Food derhjemme” af Katrine Klinken