Kalkuncurry i pitabrød med spicy agurk

Marie Steenberger og kok, Martin Haugaard fra Simply Cooking giver opskriften på Kalkuncurry i pitabrød med spicy agurk – et sundt alternativ til den fede junkfood.

4 personer

Ingredienser:

400 g. kalkun i tern
100 g. bønnespirer
1 zitauerløg
2 fed hvidløg
½ squash
1 knivspids chili
2 spsk. karry
En smule soja
4-8 stk. pitabrød
1 agurk
2 spsk. eddike
2 spsk. sukker
½ frisk chili
1  dusk frisk koriander

Fremgangsmåde:

  1. Pil og skær hvidløg og zitauerløg i fine tern.
  2. Skær squash i fine tern.
  3. Sæt en gryde over varmen.
  4. Kom olie i gryden, tilsæt løg og kalkun med karry og chili.

Tip:
Du kan bruge en god græsk yoghurt som dressing, hvis du ønsker det