Karry-mango-suppe med sprød and

1 andebryst, ca. 350 g

1 tsk Lene Hanssons kryddersalt

Suppe:

1 skalotteløg

1 mango

1 rød chili uden kerner

2 spsk syltet ingefær

1 spsk palmeolie

2 spsk karry

saft af 1 lime

1 tsk Lene Hanssons rød dressing og dip-miks

2 dl kokosmælk light

2 dl grøntsagsbouillon

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 grader. Skær riller i skindsiden af kødet og steg anden på en tør stegepande ved høj varme et par minutter først på skindsiden og så et par minutter på den anden side. Drys med salt. Kom så andebrystet i et ildfast fad og sæt det i ovnen i ca. 10 minutter. Tag andebrystet ud og lad det hvile i ca. 10 minutter. Sæt det i ovnen igen i 3-5 minutter. Tag kødet ud og lad det igen hvile i ca. 10 minutter. Skær så kødet i skiver.

Lav suppen: Skær skalotteløget i små terninger. Skræl mangoen og skær den i mindre stykker. Skær chilien og ingefær fint. Rist løget i en gryde eller på en pande i lidt palmeolie. Tilsæt karry, chili, mango, limesaft, ingefær, dressing-miks og til sidst kokosmælk og bouillon. Lad suppen koge op, skru ned til middel varme og lad suppen simre i ca. 15 minutter. Blend den færdigkogte suppe med en Bamix blenderstav.

Server evt. suppen i flotte glas og med anden skåret i skiver ved siden af.