Klar parat, sommer og ferie

Af: Malene Tonnung

Foto: Colourbox

Alt efter, hvor ferieturen går hen, kan det være fordel at være beredt på lidt af hvert. Vi har fundet nogle forslag til produkter og gode råd, som du kan plukke i til din egen tjekliste, så sol, god mad og feriefornøjelser bare kan komme an …

Biblioteket med under armen

Mofibo giver dig ubegrænset adgang til over 100.000 af de bedste lyd- og e-bøger. Få en gratis prøveperiode på mofibo.com og sørg for god underholdning til hele sommeren.

Efter prøveperioden koster det 129 kr. pr. måned – ingen binding.

Se mere på www.mofibo.com

Urte-solcreme

JUHLDAL SunLotion SPF10 er en urtebaseret solcreme, der fremskynder hudens egen dannelse af solbeskyttende og brunende melaninpigment. Du bliver således hurtigere brun på naturlig vis.

JUHLDAL SunLotion SPF10 har FluidStretch effekt. Abrikoskerneoliens fine molekylære sammensætning gør cremen let at fordele jævnt.

Se mere på www.juhldal.dk – kan købes i Helsam 

Læbebeskyttelse

Spirularin HS til herpes er praktisk, når den dejlige sol kan trigge et forkølelsessår. Cremen plejer og beskytter nemlig herpes-udsatte læber. I bonus får du bløde og velnærede læber som er beskyttet af solfaktor 15.

Vejl udsalgspris: 169 kr i helsekostbutikker og udvalgte apoteker.

Se mere på www.spirularin.dk

Støt kredsløbet

Rejsestrømper fra Solidea stimulerer blodets kredsløb og forebygger hævelser i benene, når du skal sidde stille længe. Den dobbelte afslutning med blid elasticitet holder strømpen på plads uden at stramme, og den specielle åndbare svang holder benene tørre og friske i sommervarmen.

Den forebyggende rejsestrømpe Relax 70 Unisex og den behandlende rejsestrømpe Relax 140 Unisex kan købes på apoteket.

Luk øjne og ører

Total Sleep Mask System dækker både ører og øjne – og så passer en og samme sovemaske både mænd og kvinder.

Ved at dække ørerne reducerer den lyden fra snorken, flystøj, støjende bofæller og naboer, så den er ideel til rejser.

Få en god nats søvn og vågn op og føl dig udhvilet. Blokerer lyset 100 pct. med nul pres på øjnene, og ingen udtværing af øjenmakeup.

Se mere på www.lysterapi.dk

Mod køresyge

Hvis blot en bliver køresyg, bliver turen træls for alle. Sea-Band virker mod køresyge og søsyge indenfor 10 minutter. Du undgår bivirkninger som kendes fra medicin. Sea-Band er et akupressur-armbånd, som kan bruges igen og igen og med dokumenteret effekt.

Du får pengene tilbage, hvis ikke det virker for dig.

Købes hos: apoteker, Matas, Helsam og seaband.dk.

Går maven i stå?

Hold maven i form med SylliFlor loppefrøskaller i praktiske rejsebreve. En-to breve dagligt holder fordøjelsen i balance – så naturen kan gå sin gang – også når du holder ferie.

Æske med 30 dosisbreve: Naturel, Vanilje, Malt, Kakao samt Æble/kanel.

Købes på apoteket og i helsekostbutikker. Kr. 159,-

Rejsemave?

Hidrasec er et lægemiddel, der virker hurtigt på diarré ved at mindske væskemængden i tarmen. På denne måde forhindres, at uønsket virus og bakterier forbliver i tarmsystemet og for efterfølgende at blive ramt af forstoppelse og oppustethed.

For voksne og børn fra 15 år. Dosering: En kapsel tre gange dagligt.

Læs indlægseddel før brug.

Stop stikkene!

Sommeren er højsæson for de summende og irriterende myg. MygFri er et dokumenteret effektivt myggemiddel og virker øjeblikkeligt!

MygFri beskytter i op til fire timer og kan bruges på børn fra 2 år.

Gå en MygFri sommer i møde.

Købes på apoteket.

Styr på maven!

Har du akut behov for mælkesyrebakterier, mens du rejser, finder du LactiPlus Travel – med tilsætning af den probiotiske gær Saccharomyces boulardii – i praktisk rejsestørrelse.

De er lette at tage med, for bakterierne først aktiveres ved kropstemperatur og ikke skal opbevares i køleskab.  Find på apotek og webapotek.

Læs mere på www.bioforce.dk