Vind – et par GaitLine-sko

Et liv før og efter

Lad mig starte med at sige, at alle mennesker over 40 år skulle være forundt at prøve et par GaitLine-sko. Fra 40 og fremefter starter alle vores skavanker med vores stakkels fødder, som vi ubevidst har mishandlet i årevis, ved at gå i forkert fodtøj.
Jeg er religiøs omkring dem, for de har ændret mit liv, fra ikke at kunne finde noget fodtøj, som jeg kunne holde ud at have på i mere end et par timer ad gangen, og som jeg slet ikke kunne gå i, uden at få ondt alle steder, til så pludselig at opleve at kunne gå igen for ikke at tale om at stå. I mit arbejde står vi ofte meget op i prøveperioden, og det er hårdt for lænd, fødder og ryg.
Nu kan jeg holde til det hele og har ingen gener mere. Selv min knyst på højre fod volder mig ingen kvaler mere. Jeg siger tak til min gode veninde Mia Lyhne, fordi hun introducerede mig til Gaitline-sko. For mig var der et liv før og efter GaitLine.

Kirsten Lehfeldt, skuespiller og forfatter

 

Samlet værdi ca. kr. 1.695-.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.