Du skal selv ud og finde indholdet, før du kan sætte tænderne i den skønne krabbeomelet. Men det er også det værd!
Til fire personer
Læg krabbekløerne i koldt vand, bring det i kog og lad det simre i 5-10 minutter. Sluk og lad kløerne trække i vandet i 10 minutter.
Tag kløerne op og bank dem let med en hammer under et viskestykke.
Pil kødet ud. Metoden til at undgå klo-stykker i kødet er kun at banke let med den flade side af hammeren og være grundig.
Dup kødet let, hvis det er fugtigt, og steg det kort i smør. Tilsæt også en håndfuld frø fra strandmælde – de trækkes let af på stranden i én bevægelse.
Tilsæt sammenpisket æg, fløde og salt og peber.
Steg omeletten i 2-3 minutter, fold den sammen på midten og steg den færdig ved laveste varme i yderligere 2-3 minutter, evt. med låg på.
Server din krabbeomelet med friske urter og fermenteret tomatsaft ved siden af.