Sæt en gryde på blusset, og varm olien op ved middel varme.
Pil løg og hvidløg, og snit begge dele fint.
Steg løg og hvidløg i olien i 4-5 minutter, til det er gyldent.
Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker.
Skær også blomkålen i grove stykker.
Når løgene er blevet gyldne, tilsættes paprika, karry og tomatpuré, og det hele steges sammen i 2 minutter.
Kom gulerødder og blomkål i gryden, og rør godt rundt i et par minutter.
Hæld vand på, så det hele er dækket, og kom hønsebouillonterningen og kikærterne i gryden.
Kog gryderetten i 12-14 minutter, indtil grøntsagerne er møre, men stadig har lidt bid. Smag til med salt og peber.
Kom imens risene i en gryde med 4 dl vand og 1 spsk. salt. Kog risene i 12 minutter, tag dem af varmen, og lad dem trække med låg på i 10 minutter.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver, og skyl korianderen.
Servér gryderetten sammen med risene, pyntet med rødløg og koriander.
Brug en rest ris til f.eks. Stegte ris med spidskål, æg og chili. Opskriften finder du også i bogen.