Endnu en opskrift lige til at tage med i kurven på stranden.
1 ½ dl cremefraiche 38 % og 1 tsk dijonsennep
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk citronsaft
200 g koldt kogt eller stegt kyllingekød
100 g champignoner
3-4 stilke dild og grønne salatblade
Rør mayonnaise eller cremefraiche/sennep med salt, peber og citronsaft. Fjern skind og ben fra kyllingen. Skær kyllingekødet i små stykker, og bland dem med dressingen. Skær roden af champignonerne, og skyl dem hurtigt i koldt vand i et dørslag, til de er fri for jord. Skær dem i skiver, og bland dem i salaten. Smag kyllingesalaten til med salt og peber. Pynt med små stilke dild og grønne salatblade.
Børnenes KøkkenOpskrifterne kommer denne gang fra en klassiker, der allerede er solgt i næsten 30.000 eksemplarer. Bogen indeholder 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker. Bogen er skrevet af Katrine Klinken, der er uddannet kok og ernærings- og husholdningsøkonom, madskribent og forfatter til en lang række kogebøger. Børnenes Køkken er udkommet på Politikens Forlag og koster 250 kroner i vejledende udsalg. |