Læskende mango-is

Af: Helse-redaktionen

Foto: Gitte Skjold Resling

Mangler du et lækkert alternativ til kolde is i sommervarmen? Så prøv kræfter med denne udgave af lækker, læskende mango-is.


DET SKAL DU BRUGE:

  • 2/3 pose frossen mango
  • 1 banan
  • 2-3 abrikoser
  • Ca. 3 dl mandel- eller rismælk

SÅDAN GØR DU:

  1. 1. Abrikoserne sættes i blød nogle timer. Gerne natten over. Brug et lille glas, så frugten lige er dækket med vand.
  2. Abrikoserne blendes sammen med iblødsætningsvandet og resten af ingredienserne. Hvis man ønsker isen mere fed, kan noget af mælken erstattes af plantefløde. Alt efter smag og behag. Med god vilje rækker denne mængde til tre portioner.

Fakta om bogen:

Titel: Den søde vej til nærvær og glæde – Desserter for livet.

Forfatter: Eve Bengta Lorenzen

Udgivelsesdato: 1. juli 2022

Sideantal: 100

Forlag: Wadskjær Forlag

Vejl. udsalgspris: 270 kr.