Lækker anderledes dessert.
Personer: 4
1 pizzabund færdigudrullet
1 tsk. hvedemel
1 bakke jordbær
1 æble
50 gram nougat
1 bæger mascapone creme
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. kanel
Pynt: 1 spsk. flormelis
Tag bagepladen ud af ovnen og tænd den på 200 grader. Rens jordbærrene, fjern stilken og skær dem i kvarte. Skær æblet ud i fire både og fjern kernehuset. Skær æblebådene i tynde skiver. Tag en spiseske og rør mascapone creme med kanel og vaniljesukker. Læg bagepapir på bagepladen og drys med lidt mel. Rul den færdigudrullede pizzadej ud på bagepapiret. Fordel den rørte mascapone creme på pizzabunden helt ud til kanten. Fordel jordbærstykkerne på hele pizzabunden. Læg æbleskiverne mellem jordbærstykkerne. Skær nougatstykkerne ud i små firkanter og fordel dem på hele pizzaen. Sæt jordbærpizzaen i den 200 grader varme ovn, sæt minuturet til 12 minutter og tjek, om den skal have et par minutter mere. Når kanten er gyldenbrun, tager du jordbærpizzaen ud af ovnen. Lad den afkøle lidt og drys med flormelis gennem en si inden servering.
Find flere opskrifter til børn og barnlige sjæle på rema1000.dk eller voresmad.dk