Den nyeste forskning, som du kan læse om i bogen, peger blandt andet på, at korn som hvede, rug og byg hos mange mennesker optræder som potentielle ballademagere, der påvirker tarm og krop i et langt større omfang, end hidtil antaget. Ikke kun på grund af kornenes glutenindhold, men også fordi særlige kostfibre og andre komponenter kan genere tarmen, blandt andet hos den ca. en mio. danskere, der lider af irritabel tarm.
Bogen Gaven til maven er en hjælp og guide til alle, der måtte være udfordrede af irritabel tarm, oppustethed, uforklarlig træthed, hovedpine, eksem eller i visse tilfælde autoimmune sygdomme.
Bogen er i to dele – den første er videnbaseret, og den anden giver dig 68 velsmagende opskrifter, tilberedt uden hvede, rug og byg. Her får du tre udvalgte opskrifter fra Gaven til maven.
Titel: Gaven til maven – Spis dig til bedre fordøjelse med glutenfri mad
Forfatter: Anette Harbech Olesen
Forlag: Politikens Forlag
Udkom 7. september 2021.
288 sider
Læs mere på www.madforlivet.com
Vejl. pris: 300 kr.