Omelet med avocado, tomat og spinat

Af: Martin Kreutzer og Simon Weisdorf

Foto: Andreas Mikkel Hansen

Til 2 personer

Det skal du bruge

4 store æg

½ tsk stødt gurkemeje

½ tsk stødt ingefær

1 spsk revet parmesan

1 tomat

1 avocado

2 spsk hakket purløg

2 spsk olivenolie

1 håndfuld friske spinatblade

1 drys salt

Friskkværnet peber.

Sådan gør du

Pisk æg med gurkemeje, ingefær og fintrevet parmesan.

Skær både tomaten og avocadoen i tynde skiver og hak purløg fint.

Varm lidt olivenolie op i en stor stegepande på middel varme.

Hæld de piskede æg på stegepanden og skru derefter ned for varmen.

Læg straks spinat, avocado og tomat i lag på den ene halvdel af omeletten.

Drys med purløg, fold den anden halvdel af omeletten over fyldet og steg ved lav varme ca. 3 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber.

Fra bogen “Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger” af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf.