Til 2 personer
4 store æg
½ tsk stødt gurkemeje
½ tsk stødt ingefær
1 spsk revet parmesan
1 tomat
1 avocado
2 spsk hakket purløg
2 spsk olivenolie
1 håndfuld friske spinatblade
1 drys salt
Friskkværnet peber.
Pisk æg med gurkemeje, ingefær og fintrevet parmesan.
Skær både tomaten og avocadoen i tynde skiver og hak purløg fint.
Varm lidt olivenolie op i en stor stegepande på middel varme.
Hæld de piskede æg på stegepanden og skru derefter ned for varmen.
Læg straks spinat, avocado og tomat i lag på den ene halvdel af omeletten.
Drys med purløg, fold den anden halvdel af omeletten over fyldet og steg ved lav varme ca. 3 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Fra bogen “Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger” af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf.