Omelet med hytteost, spinat og grønkål

Af: Pia Norup

Foto: John Bendtsen/wichmann+bendtsen og Henrik Stenberg

2 personer

Det skal du bruge

1 håndfuld frisk spinat

1 lille håndfuld finthakket

frisk grønkål

250 g hytteost

4 store æg

1 tsk flagesalt

Peber

1/2 spsk olivenolie

20 g parmesanost

Sådan gør du

Hak spinaten fint – og det samme gælder grønkålen, hvis den ikke allerede er hakket.

Blend hytteost og æg i med en foodprocessor eller stavblender, til det bliver en jævn masse uden klumper.

Tilsæt spinat og grønkål og salt og peber.

Varm olivenolien op på en pande og fordel æggemassen.

Lad den stivne uden at røre rundt i den, og steg den ved jævn varme. Riv parmesanosten. Efter et par minutter, når omeletten næsten har samlet sig, drysser du osten hen over den og lader den stege helt færdig. Pynt evt. med ekstra spinat og grønkål.

Fra bogen “Aldrig mere træt” af Pia Norup.