Omelet-wrap

Af: Julianne Lyngstad

Æg indeholder alle de livsnødvendige næringsstoffer, som kroppen har brug for, bortset fra C- vitamin, og i tilgift er æg meget rige på proteiner. Er du klar over, at æggeblommen indeholder flere proteiner end hviden? Brug hele ægget, når du laver mad!

 

Omelet-wrap

Gluten- og laktosefri
Til 1 person
Tilberedningstid: 15 min

Brug en slip let-pande til stegningen. Går det galt, kalder du bare retten for røræg.

 

Det skal du bruge:

2 æg

2 spsk. vand

en knivspids salt

olie eller smør til stegning

lækkert fyld, f.eks. kogt skinke eller spegeskinke og salatingredienser

 

Sådan gør du:

Pisk æggene sammen med vand, og tilsæt lidt salt. Kom fedtstof på stegepanden, og hæld de sammenpiskede æg på. Steg omeletten ved middel varme, indtil den er stivnet på overfladen. Vend den, og lad den stege videre i et par minutter. Fyld den med noget, du godt kan lide, og spis den varm eller kold.