Skønne sommersalater

Farverige og indbydende. Sommeren er et skønt tidspunkt at lade maden bestå af en masse salat og sunde grøntsager, der kan købes friske – eller måske endda hentes ind fra drivhuset. Server dem friske og afkølede på varme dage, eventuelt med et stykke godt brød eller nænsomt grillet kød.   

Alle opskrifterne er beregnet til 4 personer

 

Vidunderlig vandmelon med sorte prikker

Gult i gult med sesamdressing

Bagte auberginer med kamut og granatæble

Halloumihapsere med nektariner

Grov og grøn salsa med bid

 

SALATER fra The Food Club indeholder mere end 80 opskrifter på knasende sprøde og sunde salater, der er nemme at tilberede og lige til at stille på middagsbordet året rundt. Salaterne er opdelt efter råvarernes farve, der samtidig fortæller noget om, hvilke vitaminer, mineraler og andre sunde sager, der gemmer sig i de livgivende frugter og grøntsager.

Bogen er skrevet af Ditte Ingemann fra The Food Club, udgivet af Lindhardt og Ringhof og koster 299,95 kroner i vejledende udsalg.