Feriemad

Brug sommeren til at tage børn, børnebørn, nevøer og niecer med i køkkenet. Vi har fundet nemme og ukomplicerede opskrifter, der er oplagte til at inddrage børn og andre nybegyndere i madlavningen _ og så smager de godt. God fornøjelse! 

Æggesalat

Tunsalat

Kyllingesalat

Nasi goreng – stegte ris med grøntsager

Bagekartofler med fyld

Ovnbagt fisk med peberfrugt

Kammuslinger med lime og avokado

Kanelsnegle

Blenderis af melon og bær

 

 

Børnenes Køkken

Opskrifterne kommer denne gang fra en klassiker, der allerede er solgt i næsten 30.000 eksemplarer. Bogen indeholder 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker. Bogen er skrevet af Katrine Klinken, der er uddannet kok og ernærings- og husholdningsøkonom, madskribent og forfatter til en lang række kogebøger. Børnenes Køkken er udkommet på Politikens Forlag og koster 250 kroner i vejledende udsalg.