At Work A/S

Træning

At Work har igennem mange år haft fokus på at gøre sundhed til en naturlig del af hverdagen. Firmaet blev etableret i 1992 af Camilla Hilbrands, der selv er lægeeksamineret massør
Jorcks Passage 1B, 1162 København K, Danmark

At Work Skolen

Motivationen for at starte At Work var, at Camillas anså sin egen massøruddannelse til at hav et meget lavt niveau, hvorfor hun vurderede, at der måtte være et behov for at udbyde uddannelser og kurser indenfor sundhed af høj faglig kvalitet. Derfor startede hun i 1994 At Work Skolen, som i dag tilbyder spændende og anvendelige uddannelser og kurser, såsom en personlig træner uddannelse og en massøruddannelse, samt forløb indenfor positiv psykologi, mindfulness, kostvejledning, wellbeing og meget mere.

I årenes løb har At Work Skolen hjulpet mange til bedre sundhed og uddannet personlige trænere over hele landet med stor succes for klienter, der har kunne få et forløb hos en træner fra en af Danmarks bedste skoler på området. Flere af dem, der har taget en personlig træner uddannelse på At Work Skolen har desuden specialiseret sig inden for et udvalgt område, såsom vægttab eller familier.

Kombinér hobby og erhverv

Fra dag ét har At Work haft et ønske om at fremme sundhed og livskvalitet, herunder gøre motion det til en naturlig del af arbejdspladsen og hverdagen. Både hos dem, der vælger uddannelsen og for dem, der vælger at indgå i et forløb hos dem, der er uddannet fra At Work Skolen. Vi tror på, at vi gennem motion, træning, sundhed og fællesskab kan skabe livsglæde og balance i livet. En personlig træner uddannelse er blevet en eftertragtet uddannelse. Ikke kun i Danmark, men på verdensplan. En personlig træner uddannelse kan tages af både mænd og kvinder i alle aldre og med den kan man kombinere hobby og erhverv, samt sætte fokus på træning, fitness og sundhed.

På uddannelsen kommer man igennem træningsteori og praktisk træning, herunder undervisning i fitnesscenteret. Der er blandt andet stort fokus på funktionel anatomi, træningsfysiologi, tekniske øvelser og livskvalitet. At Work Skolen har kompetente og engagerede undervisere, så det høje faglige niveau er sikret. På hjemmesiden kan du finde en uddybende beskrivelse af uddannelsens forløb. Mulighederne med en personlig træner uddannelse er mange, heriblandt at arbejde som selvstændig eller at være tilknyttet fitnesscentre eller virksomheder.

En personlig træner uddannelse fra At Work Skolen er en investering i dig selv. Vi mener, at en af de bedste investeringer, du kan gøre, er at investere i dig selv og din sundhed. Vores personlig træner uddannelse er akkrediteret og godkendt af Europe Active (EHFA), der sætter standarder for kvalitet, undervisning, fagligt indhold og eksamen.

Vis alle samarbejdspartnere