Bambustøj.dk

Sportsudstyr

Islevdalvej 146, 2610 Rødovre, Danmark

Praktiske tips til begyndelse af løbetræning

At løbe er nok en af de mindst krævende sportsgrene når det gælder udstyr og faciliteter. Alle kan gøre det hvor end de er. Oven i det er det også en fantastisk måde at brænde kalorier og skabe en stærk kondition.

Men der er også nogle ting, man kan anskaffe sig eller gøre, for at sikre sig, at når man begynder at løbetræne, så er det også en god og behagelig oplevelse. I denne artikel vil vi give dig nogle tips til at få den bedste løbetræning som muligt.

Løb på skæve tidspunkter

Mange mennesker bryder sig ikke om at udøve sport mens andre kan se på det. Vi bliver selvbevidste og usikre. Nogle gange fører det til, man bare springer sin træning over. Og det er jo uhensigtsmæssigt.

Hvis man døjer rigtig meget med det problem, så er det en god ide at træne på skæve tidspunkter, hvor der ikke er så mange mennesker i det offentlige. Det kan være tidligt om morgenen eller senere på aftenen.

Komfortabelt undertøj

Når man begynder at svede ved træning, kan man hurtigt opleve, at undertøj som for eksempel trusser begynder at krybe op irriterende steder eller generelt bare føles ubehageligt. Derfor er det en god ide at skaffe sig undertøj, der kan modstå træningens sved.

For eksempel er bambus trusser til kvinder et godt valg. De er elastiske, behagelige og kan absorbere sveden langt mere effektivt end normale trusser. Hos bambustøj.dk kan du finde Danmarks største udvalg af bambus trusser, og finde et par eller to, der passer perfekt til dig. Så eliminerer du en typisk gene ved træning hurtigt og effektivt.

Lav forskellige løbeplaylister

Når man dyrker sport, er det ofte godt at lytte til musik. Det kan distrahere dig fra udmattelse og give dig et beat, man kan synkronisere sin træning til.

Når man løber, vælger man typisk et bestemt tempo: for eksempel sprint, lunt eller medium hastighed. Du kan med fordel lave playlister med numre, hvis tempo passer til de forskellige løbetempoer. Så er du klar og forberedt hver gang du skal ud at løbe lige meget hvad tempoet er.

Musik er desuden også motiverende. Hvis du samtidig kan finde sange, der har inspirerende tekster eller riffs, der rammer et blødt sted inde i dig, vil du nok opleve, dine løbeture bliver længere og derfor også mere gavnlige for dit helbred og sind.

Vis alle samarbejdspartnere