Beautycos

Hår

Læssøegade 177, 5230 Odense M, Danmark

Den nemme vej til sundt og lækkert hår

Dette indhold er sponsoreret

 

Jagten på de perfekte hårprodukter er for mange lang og sej. Det skyldes især størrelsen på markedet for hårplejeprodukter, der er enormt. Derudover kan det være svært at afgøre, hvorfor ét produkt egner sig frem for et tilsvarende produkt fra et andet brand. Den gyldne nøgle til god hårpleje er gode hårvaner og skræddersyede produkter til netop din hårtype. Kevin Murphy er simpel men luksuriøs kvalitetshårpleje til al slags hår.

Om Kevin Murphy

Kevin Murphy er en australsk frisør, der har udviklet en serie af luksuriøse hårplejeprodukter, der er nemme at forstå. Kevin Murphy er uddannet frisør og har derfor et professionelt kendskab til hårtyper og hårplejer. Murphys produkter er anerkendt i hele verden, fordi de kombinerer indre kvaliteter med ydre skønhed. Produkterne er således et spejlbillede på drømmehåret. Foruden Murphys egen ekspertise, er produkternes plejende ingredienser blevet klinisk testet. Du kan derfor være sikker på, at produkterne holder, hvad de lover. Det særlige ved produkterne er fokusset på hovedbund. Sundt hår starter nemlig med en sund hovedbund og derfor plejer produkterne fra Kevin Murphy først og fremmest hovedbunden. På den måde skabes de bedste betingelser for vækst og glansfuldt hår. Find alt fra Kevin Murphy hos Beautycos.dk

Krøller eller ej

Kevin Murphys produkter findes til ethvert slags hår. Har du krøller, vil dit hår af naturlige årsager tenderer til at være mere tørt, end hvis du har glat hår. Derfor er det vigtigt at sikre håret fugt i hårplejen. Dette gøres ved at vælge næringsrige og plejende produkter uden parabener og sulfater, da disse ingredienser har en udtørrende effekt. Hårprodukterne fra Kevin Murphy er alle parabenefri og sulfatfri, og er derfor helt idéelle til dig med tørt eller krøllet hår. Har du krøller og kæmper med frizz i håret, kan du med fordel prøve Killer Curls fra Kevin Murphy, der indeholder anti-frizz ingredienser, samler krøllerne og gør dem elastiske. Dette helt uden at tynge håret.

Når produkter bliver interiør

En af de sekundære gevinster ved produkterne fra Kevin Murphy er designet. Produkterne fra Kevin Murphys kommer i diverse smukke pastelfarver, der med garanti vil pynte på de fleste stilrene skandinaviske badeværelser. Beholderne er alle i organiske former med runde kanter, men med et twist. Vælger du hårplejeprodukter fra Kevin Murphy, får du ikke bare sublim hårpleje, men også de fineste interiør genstande til badeværelset. Produkter fra Kevin murphy kan fås helt ned til 49 kroner og udgør det perfekte alternativ til de vanlige blomster, vi giver som værtsgave til fest.

Vis alle samarbejdspartnere