Billigvoks.dk

Hår

Møgelhøj 8, 8520 Lystrup, Danmark

Oplever du også at dit farvede hår falmer med tiden?

Det er der ingen grund til at leve med, specielt fordi du kan gøre noget ved det relativt nemt, nemlig ved at give håret den rigtige næring og pleje, så det opretholder den ønskede farve længere.

Det er her en farvebombe kommer ind i billedet og kan hjælpe dig, farvebomber giver håret nyt liv og frisker din hårfarve op, så du ikke behøver farve hår så ofte.

Farvebomber er blevet særdeles populære, og der findes mange på markedet, så det gælder for dig om at finde den rigtige.

Den måde farvebomber virker på er at de indeholder små farvepigmenter, der bidrager til at friske hårfarven op, hvilket betyder at du skal vælge en der passer til din hårfarve.

Hvis du er blond, så skal du vælge en der har lyse pigmenter, og hvis du har mørkt hår, så naturligvis en med mørkt pigment.

Husk lige på at farvebomber ikke farver håret i sig selv, men frisker din eksisterende hårfarve op til den oprindelige farve du fik lavet sidst.

Dog kan du bruge en farvebombe til at tone din farve i en anden retning end den du fik lavet, hvor man kan sige at det er hårets finish der ændres.

De forskellige typer af farvebomber

I udgangspunktet er der mange forskellige typer af farvebomber, som også kommer i mange forskellige farver, og på den måde kan matche din hårfarve, uanset hvor ekstrem den måtte være, det er nemlig ikke kun de mest gængse hårfarver der dækkes, men også blå, lyserød og lilla.

Farvebomber virker på den måde, at de i modsætning til hårfarve ikke trænger ind i håret, men i stedet påvirker de enkelte hårstrå, og på den måde påvirker farven, og den måde håret ser ud på, så det fremstår pænt og friskt igen.

På den måde kan man ikke tale om en hårfarve, men som noget der giver din eksisterende farve længere liv, og det er hurtigt og nemt, derfor er de rigtig gode til at holde fast i din farve mellem frisørbesøg.

Lige et par gode råd om farvebomber

For at opnå det bedste resultat, så er der nogle ting du skal huske når du bruger farvebomberne, det er måske simpelt og logisk, men nemt at glemme undervejs, specielt hvis du har travlt.

Du skal huske at bruge farvebomben efter badet når du har tørret dit hår, og det skal således ikke være hverken vådt eller knastørt.

Hvis du gerne vil have at farven ender med at være mere fremherskende og intens, så kan du gøre det at du forlænger kontakttiden med håret, længere end der fremgår på pakken.

Du kan med fordel bruge en engangshandske når du påfører det, for at skåne dine hænder.

Slut gerne af med en balsam for at forsegle håret.

Vis alle samarbejdspartnere