Eliteshoppen.dk

Sportsudstyr


Eliteshoppen

Eliteshoppen har eksisteret siden 2015 og startede under navnet GymSportPro. Firmaet blev startet fordi direktørens datters hold akut havde brug for nogle konkurrencedragter til teamgym.

Vi har fra starten leveret tøj til forskellige klubber og foreninger inden for gymnastikverdenen.

Det er både indenfor teamgym hos Herlufholm Gymnastikforening og Lille Næstved Idrætsforening, talent acro-landsholdet, trampolin hold hos Strib Trampolin og Greve Gymnastik & Trampolin samt breddegymnastik hos Fensmark IF.

Vi er en stærk samarbejdspartner, da vi har et bredt udvalg af gymnastikdragter/tricot til både drenge og piger – uanset alder og størrelse, og de kommer i mange forskellige variationer, både i pris og kvalitet – det er kun fantasien som sætter grænsen.

Eliteshoppen samarbejder med 2 forskellige dragtleverandører, Gimar og Agiva, som laver dragter i forskellige prisniveauer, og derved favner vi bredere end mange andre forhandlere.

Når klubber og foreninger ønsker en gymnastikdragt/tricot, afholdes et indledende møde og får skitseret deres forventninger. Der vil vi lytte, tegne og finde farvevalg, for derefter at tale med vores leverandører, som kommer med en skitse af dragten/tricoten. Den vil så blive sendt til klubben/foreningen, til godkendelse inden den bliver sat i produktion. Samtidig vil klubben/foreningen få et prøvesæt ud i forskellige størrelser, så gymnasterne kan finde den rette størrelse. Når dragten sættes i produktion, vil der gå ca. 6-10 uger før de færdige dragter kommer hjem til klubben.

Alle design har en garanti på 5 år for genproduktion, hvilket betyder at klubberne/foreningerne kan genbestille samme dragt i op til 5 år, med samme design, stof, sten mv.

Hvis I har brug for gymnastikdragter eller anden sportstøj, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten på tlf. 42726314 eller mail info@eliteshoppen.dk

Vis alle samarbejdspartnere