Fitnessengros A/S

Træningstøj- og udstyr


Træningsformer der giver gode resultater

Hvis du gerne vil optimere din træning eller afprøve noget helt nyt, så er der en masse spændende former for træning, du kan dykke ned i. Det kan være lidt forskelligt, som du gerne vil prøve eller så er der en specifik ting, som du længe gerne ville prøve af. Læs mere om de forskellige former for træning i denne artikel.

High Intensity Training

High Intensity Training, der også bliver forkortet som HIT, er en træningsform, hvor du udøver en høj intervaltræning. Det er ofte en træningsform, som atleter benytter sig af, for at styrke deres udholdenhed og som virkelig sætter godt gang i kalorieforbrændingen. Der findes en masse spændende øvelser og maskiner, som du kan bruge til at dyrke HIT træning. Det er bl.a. maskiner fra Assault Fitness, som du kan bruge til dette formål. Det er bl.a. assault bikes, som mange bruger, når de skal afprøve HIT. Hvis du har mod på det, så kan du læse mere om Assault Fitness og se de forskellige modeller på Fitnessengros.dk

Crossfit

Du har sikkert hørt en masse om Crossfit blandt dine venner eller generelle omgangskreds. Crossfit er den ultimative træningsform, hvor du får trænet en masse muskler på en gang. Her bliver du kastet ud i krævende og svære øvelser, der godt kan give lidt ømhed dagen efter. Hvis du elsker kredsløbstræning, så er Crossfit perfekt til dig. Med Crossfit kombinerer man også ofte konditionstræning og styrketræning, så du får trænet begge ting. Øvelserne kan godt være kortere end normalt, men det skyldes den høje intensitet, som man træner med i Crossfit. Der er flere steder rundt i landet, hvor du kan blive medlem af et decideret Crossfit center. Hvis du ikke helt er sikker på denne træningsform, så kan du prøve at tage af sted en gang, før du melder dig ind.

Cardio-træning

Cardio-træning kender de fleste af os til. Det er den træningsform, som de fleste dyrker, fordi det er nemt og ligetil. Det kræver nemlig ikke altid et fitnesscenter at dyrke cardio-træning. Cardio træning er med til at styrke din kondition. Det er også pulstræning, der er rigtig godt for dit hjerte. Du får nemlig blodet til at pumpe godt rundt med cardio-træning. Det er bl.a. ved løb, cykling, svømning m.m., at man dyrker cardio-træning. Hvis du gerne vil afprøve nye cardio-træningsformer, så kan du omlægge din vanlige cardio-træning med nogle anderledes træningsprogrammer.  Du kan f.eks. indføre lidt mere intervaltræning, så du også får implementeret HIT i din træning. Der er mange måder at gøre det på. Cardio-træning er en træningsform, der er overskuelig for dig, der har en hektisk hver dag, og som ikke har tid til at tage i fitness.

 

 

Vis alle samarbejdspartnere