Hair-Breauty.dk

Hår


5 råd til smukke og sunde øjenvipper

Det er de færreste, som er så heldige at have lange, fyldige øjenvipper fra naturens side. Desværre! Heldigvis er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan få det. Ved hjælp af pleje, rutine og gode produkter kan dine øjenvipper faktisk vokse sig både stærkere og længere. Læs med her og få 5 råd til, hvordan du kan få smukke og sunde øjenvipper.

1. Brug kvalitetsprodukter

Det kan være fristende at vælge den billigere kosmetik for at spare penge. Desværre kan du dermed også risikere at få påført kemikalier, som svækker og forårsager brud eller irritation og ubehag. Det er derfor en god ide at investere i certificerede kvalitetsprodukter, som styrker dine vipper og forhindrer skade.

2. Brug plejende vippeserum

Vippeserum plejer og fugter dine øjenvipper samt giver næring til hårsækkene, så dine øjenvipper både bliver længere og fyldigere samt styrket til at stå imod eksempelvis makeup og vippebuk. De fleste kan se resultater allerede efter to ugers anvendelse! Der findes dog mange forskellige slags serummer. Du kan læse alt om vippeserum hos hairbeauty.dk for at finde den vippeserum, som passer til dig og dit behov.

3. Fjern din makeup hver dag

For at få smukke og sunde øjenvipper er det vigtigt, at du fjerner din makeup hver dag, inden du går i seng. Makeuprester forhindrer nemlig den optimale iltningsproces, og det påvirker væksten og ernæringen af øjenvipper. Når du fjerner din makeup, er det ligeledes vigtigt, at din makeupfjerner er blid og af god kvalitet, så du ikke udsætter øjenområdet for unødig kemi og udtørrende ingredienser.

Derudover bør du fjerne din øjenmakeup nænsomt. Den bedste metode er faktisk ved at lægge en vatrondel med øjenmakeupfjerner på det lukkede øje i omkring 15 sekunder, før du blidt trækker vatrondellen langs vipperne i nedadgående strøg.

4. Undgå vandfast mascara

Mange foretrækker at bruge vandfast mascara, fordi det holder bedre end almindelig mascara. Dog bør du undgå vandfast mascara så vidt muligt, da det kan give tørre øjenvipper ved hyppigt brug. Derudover slider vandfast mascara også mere på vipperne, når det skal fjernes. Når det er nødvendigt for dig at bruge vandfast mascara, bør du sørge for at anvende en oliebaseret makeupfjerner, når du skal have det af igen.

5. Undgå vippebuk

Vippebuk er populært blandt mange, fordi det giver større synlighed af øjenvippernes længde. Et overdrevet brug af vippebuk slider dog meget på øjenvipperne og kan medføre, at hårene svækkes og falder af. Du kan med fordel overveje at få lavet et permanent vippebuk hos en kosmetolog, som holder 4-6 uger, frem for selv at bruge en vippebukker dagligt.

Vis alle samarbejdspartnere