HairLust

Hår

Kompagnistræde 16, 2, 1208 København K

Kom dit fedtede hår eller hovedbund til livs

Rigtig mange mænd og kvinder døjer jævnligt med enten fedtet hår eller fedtet hovedbund, og dette kan der være mange årsager til. Uanset årsagen er det dog en irriterende problemstilling, som man er nødt til at tage hånd om, hvis man gerne vil det til livs.

Her er der mange gode råd at hente, når man søger lidt rundt på nettet, men generelt handler det primært om at ændre nogle af de vaner, man har i badet. Man kan sagtens komme det fedtede hår eller den fedtede hovedbund til livs – men det kræver, at man arbejder med det på daglig basis.

Skift til milde og naturlige hårprodukter

Noget af det første, man bør gøre, hvis man har problemer med hår og hovedbund, er at skifte sine hårprodukter ud. Meget ofte betyder et fedtet hår eller en fedtet hovedbund, at den naturlige balance omkring hovedbunden er skubbet ud af kurs, og dette kan meget ofte tilskrives ens valg af shampoo og andre hårprodukter. Derfor bør man overveje at skifte sine hårprodukter ud, således at disse er mere naturlige og indeholder færre af de sæbestoffer, der kan være meget hårde ved håret.

Særligt sæbestofferne i nogle shampooer får håret til at producere mange flere naturlige olier for at modvirke stofferne, der er med til at udtørre hovedbunden. Det er disse naturlige olier, der er med til at skabe fedtet hår, og derfor kan en mildere shampoo til fedtet hår være en god vej ud af problemet. Generelt handler det om at få balancen i hovedbunden tilbage, og her kan naturlige, milde produkter være oplagt at tage i brug.

Herudover er det oplagt at introducere forskellige andre produkter til sit hverdagsliv, da effektiv beskyttelse af håret også er med til at afhjælpe problemer med fedt i hår og hovedbund.

Plej hår og hovedbund hver eneste dag

Når man har skiftet sine hårprodukter ud til nogle, der er meget mere naturlige for hovedbunden, så er næste skridt at sørge for intensiv pleje af både hår og hovedbund hver dag. Selvfølgelig bør man ikke vaske håret hver dag, da dette kan give andre problemer og få håret til at blive helt tørt. Her er det bare vigtigt, at man i det mindste bør sørge for at bruge f.eks. tørshampoo eller beskyttende hårprodukter fra HairLust alle de dage, hvor man ikke vasker sit hår. Intensiv pleje er et absolut must, hvis man gerne vil af med sit fedtede hår, og det kræver altså en indsats – produkterne kan ikke klare det alene.

Hvis man er i tvivl om, hvordan man skal pleje og passe sit hår, så er internettet heldigvis fyldt med gode råd og vejledning til dette. Der er masser af hjemmesider, der er dedikeret til at fortælle om sundt hår, og hvordan man opnår det, og så længe man bruger sine naturlige produkter, så er der intet galt i at konsultere disse hjemmesider. Her kan man også få inspiration til, hvordan håret kan sættes, så det sidder helt rigtigt, når man endelig er kommet af med det fedtede hår eller den fedtede hovedbund.

Vis alle samarbejdspartnere