Harald Nyborg

Træningstøj- og udstyr


Massage tilbehør til hjemlig forkælelse

Selvom de fleste af os nok gerne vil gå til en massør et par gange i ugen, og få løsnet op i ømme muskler og de gode zoner under fødderne, så er det de færreste af os der faktisk har råd til denne luksus, og det er en skam. Der er nemlig utrolig mange fordele ved en god massage engang imellem, og hvis du er en af de mange der ikke lige har råd til en omgang massage en gang om ugen, så kan du faktisk få rigtig god og effektiv massage derhjemme også, ved at bruge massage tilbehør.

Fordele ved massage med massage tilbehør

Som sagt er der masser af fordele ved massage, og heldigvis kan du få en god omgang massage, uden at skulle bruge tusindvis af kroner hver eneste måned. Du kan nemlig komme rigtig langt med noget godt massage tilbehør. Der findes mange forskellige former for tilbehør til massage, både noget der bedst kan bruges hvis man har en kæreste eller ægtefælle der kan hjælpe, men også hvis du er alene, og gerne vil løsne op i de ømme muskler.

Umiddelbare fordele

Det er måske lettest at få øje på de fysiske fordele ved massage. Det kan være en nerve der har sat sig i klemme mellem ribbenene, som skal løsnes. Det kan være ømme muskler efter en

fodboldkamp, eller måske er det nakken der har sat sig lidt fast efter en dum bevægelse. Der er selvfølgelig nogle ting der kan klares bedre hos en professionel massør, men du kan faktisk komme rigtig langt selv, når det kommer til at løsne op i ømme eller brugte muskler.

Andre fordele

Udover at lindre smerter i kroppen, så kan massage faktisk også hjælpe på både angst og depression. En massagebehandling sænker dit stressniveau betydeligt, faktisk med hele 53%. Derudover stiger dit niveau af de afslappende og gode hormoner. En omgang massage i ny og næ, har også god indvirkning på dit immunforsvar og dit blodtryk. Forskning

viser nemlig, at massage er så effektivt, at bare 10 minutter massage, tre gange om ugen, kan sænke blodtrykket, hos personer med forhøjet blodtryk. Derudover har stresshormoner en negativ virkning på dit immunforsvar, men som du læste før, kan massage også nedsætte stress, og dermed have en positiv indflydelse på dit immunforsvar, to fluer med et smæk.

Der findes altså rigtig mange gode grunde til at investere i noget massage tilbehør, enten til dig selv, eller til dig og din partner. Du får både velvære, afslapning, hygge og behandling ud af det, så alt i alt kan man kun kalde det en win win situation.

Vis alle samarbejdspartnere