Helsebixen

Helsekost

Møgelhøj 8, 8520 Lystrup, Danmark

Et ungt look og sund hud

Selvom det i mange år har været anvendt verden over, så er det først i de senere år, at Danmark har åbnet øjnene op for kollagen. Kollagen er et vigtigt kosttilskud med helt enormt vigtige egenskaber for vores hud. Kollagen er et protein, som allerede findes i huden. Det er noget vi alle har, men efter de 30 år begynder kollagen niveauet at dale.

Hvad er kollagenets funktion, og hvorfor er det vigtigt?

Kollegans funktion i kroppen er meget alsidig, så det kan være lidt svært at forstå, hvad det netop er og gør. Her følger nogle af kollagenets funktioner: Det findes i kroppens brusk. En fuldstændig uundværlig byggesten i både sener, hud, blodkar, muskler og knogler. Kollagenets funktion er også at opretholde elasticiteten og spændstigheden i huden. Det er måske netop den sidste funktion, som har gjort det meget anvendt i Danmark de seneste år. I kampen for et ungt og sundt look, kan man ikke komme uden om kollagen som et vigtigt stof. Sammen med C-vitamin bidrager det nemlig til at opretholde hudens normale funktioner.

Vidste du, at der findes flere forskellige kilder til kollagen?

Det udvindes fra forskellige fisk og dyr og helt specifikt fra deres brusk. Både fra oksen og fisken udvindes det, og flere foretrækker fiskekollagen i tilfælde af, at man ikke spiser oksekød. I og med at det kommer fra knogler og brusk, så kan man sige, at man jo faktisk tager noget, som normalt bliver kasseret ved en slagtning. Derfor er det også endnu en god tanke, at man anvender alt fra dyret, og ikke kun tager kødet.

Forskellige varianter både med og uden smag

Måske er man til de helt naturlige uden alle mulige tilsætningsstoffer. Måske synes man, at smagsoplevelsen er vigtig. Der er noget for enhver smag. Både dem helt uden noget, og så er der også en helt masse forskellige varianter med smag i. Man kan for eksempel vælge med bær eller citron smag. Disse er de forskellige kollagen udgaver i pulver form. Der er ligeledes nogen i pille form. Det er en smagssag, hvad man foretrækker. Det kan også være, man prøver forskellige for at se hvad man mest er til. Selvom kollagen i sig selv har en masse gode egenskaber, så kan man også få varianter tilsat andet. Blandt andet er der nogle udgaver tilsat C-vitamin eller tang. Det er alt sammen noget med gode egenskaber, så det handler blot om at læse lidt om virkningerne. På den måde kan man se, hvad der passer til ens behov.

Kollagen i alle prisniveauer

Oline finder man et meget stort udvalg af alle mulige varianter og størrelser af både pulver og piller. De fås i mange forskellige prisklasser. Både priser som er venlige for økonomien samt priser, hvor der ikke er sparet på noget i kvaliteten. Det er en investering i sundhed både indefra og udefra. Når voksenalderen er nået, kan man ikke starte for tidligt med at passe på sig selv og sin hud.

Vis alle samarbejdspartnere