Klinik Retouch Aps

Skønhed


Tips til ydre og indre skønhed

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Alle dage har der været et stort fokus på skønhed og skønhedsidealer, og nok særligt kvinder er ramte, hvad angår udseendet, modefænomener og de seneste skønhedsidealer.

Mændene er dog også ved at komme med, og i 90’erne opstod det nye begreb “metroseksuel”, som er en betegnelse for mænd, der går ekstra meget op i deres udseende.

 

Ligesom moden skifter, skifter skønhedsidealerne også. Meget naturligt vil de fleste gerne have et harmonisk ansigt og se naturlige og friske ud. Man synes måske ikke, at man er født med de bedste gener, eller måske er alderen ved at have sat nogle spor. Så kan man enten vælge at leve med det, eller man kan få noget gjort ved dét, man er ked af.

 

Nogle gange er det små ting, som at få filler i læberne for at få mere fyldige læber, der kan gøre en forskel. Andre gange synes man måske, at der skal mere til for at få det udseende, som man gerne vil have.

Det indre tæller også

Uanfægtet at det er godt for velværet at se frisk og velplejet ud, skal man passe på med ikke at overdosere mængden af eksempelvis filler i læberne og kosmetiske operationer. Heldigvis har størstedelen af de danske skønhedsklinikker en anstændig politik, hvad dette angår, og siger fra, hvis det er for meget, eller hvis behandlingen ikke vil få den ønskede effekt.

 

Selv går man måske og forestiller sig, at man vil få det meget bedre, hvis man eksempelvis får filler i læberne, som også kan styrke ens selvtillid, men man skal passe på ikke at fokusere for meget på sit udseende, ligesom man skal passe på med ikke at lade skønhedsidealer dominere og styre ens liv. Den indre skønhed tæller nemlig lige så meget, når det kommer til velvære.

Gør noget godt for andre

At gøre noget godt for sig selv for at øge velværet er selvsagt oplagt, hvis man har brug for, at humøret kommer lidt op. Undersøgelser viser nemlig, at det at gøre noget godt for andre har en lige så stor effekt, hvis ikke større. Forskning viser, at personer der gør noget for andre har næsten tre gange så stor sandsynlighed for at have det godt mentalt sammenlignet med dem, der ikke gør noget for andre. Og her behøver det ikke være de store forkromede armbevægelser, det handler om. Selv små ting, man gør for andre, har en betydning, og det behøver ikke at koste noget. Men det er selvfølgelig op til dig, hvad du gør for dig selv og andre, da det vigtigste er, at du har det godt.

 

Vis alle samarbejdspartnere